2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Je hebt beunhazen. En je hebt vakmannen.

Een nieuwe bedrijfswagen kopen, vraagt om een slimme afweging. Want de ene bus is de andere niet. Kies je voor een bedrijfswagen van Volkswagen, dan weet je dat je goed zit. En je klanten ook. Want aan zijn bus, herken je de ware vakman. Verschil moet er zijn.

Je hebt bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens.

Al 70 jaar de betrouwbare partner van betrouwbare vakmensen. Verschil moet er zijn.

De Caddy.

Je hebt zitten. En je hebt goed zitten.

 

De Caddy staat bekend om zijn ongekende rijcomfort. Niet alleen wanneer je hem koopt, maar ook na duizenden kilometers. En als je een Caddy verkoopt, kun je altijd een mooi bedrag terug verwachten. Met de Caddy Maxi zit je goed met 1 kuub extra laadruimte. Verschil moet er zijn.

De Transporter.

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter.

 

Al 70 jaar overtreft dit icoon de verwachting van iedere vakman. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Verschil moet er zijn.

De Crafter.

Je hebt bussen. En je hebt slimme bussen.

 

Volkswagen Bedrijfswagens creëerde de Crafter samen met echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Het resultaat: een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn.

image

Verschil moet er zijn.

Acties. Dealers. Samenstellen.