2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Nieuws.

Exclusive edition nieuws

Een Volkswagen bedrijfswagen nu bereikbaarder dan ooit

Leusden, 15 november 2018 - Volkswagen Bedrijfswagens sluit 2018 spetterend af: de beste actiemodellen van het afgelopen jaar, van Caddy tot en met Crafter, zijn zolang de voorraad strekt, bereikbaarder dan ooit. En daar komen nu aantrekkelijke inruilpremies én een interessant financieringsaanbod bij.

Elektrische bestelbus

Volkswagen e-Crafter nu leverbaar in Nederland

Leusden, 31 oktober 2018 - De Volkswagen e-Crafter is nu te bestellen. Volkswagen Bedrijfswagens levert de elektrisch aangedreven en zeer compleet uitgeruste e-Crafter standaard met een uitgebreid dienstenpakket met onder meer 8 jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies.

De Transporter Sport

Sportief aan het werk met de nieuwe Transporter Sport

Leusden, 16 oktober 2018 - Als ondernemer wil je met je bestelbus goed voor de dag komen. Extra luxe en looks zijn elementen die je ook van een bus mag verlangen. Daarom is de Volkswagen Transporter er nu ook in Sport-uitvoering.

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen op maat bij Volkswagen Bedrijfswagens

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen op maat bij Volkswagen Bedrijfswagens

Leusden, 04 oktober 2018 - Niet één bedrijf is hetzelfde. Volkswagen Bedrijfswagens biedt daarom óók ondernemers in de koeriers-, expres- en pakketbranche carrosserie-oplossingen op maat. Volkswagen Bedrijfswagens breidt dat maatwerk nu uit met tailormade oplossingen van gecertificeerde bedrijven als cityBOX en de nieuwe partner Karhof.

De Crafter HyMotion: waterstof-brandstofcel voor een ruime actieradius

De Crafter HyMotion: waterstof-brandstofcel voor een ruime actieradius

Leusden, 20 september 2018 - Een maand na de presentatie van de elektrisch aangedreven e-Crafter, stelt Volkswagen Bedrijfswagens de eveneens lokaal emissievrije Crafter HyMotion voor. Bij dit model krijgt de elektromotor zijn energie van een waterstof-brandstofcel. De Crafter HyMotion is een concept en is al vrijwel productierijp.

I.D. BUZZ CARGO Achterkant

I.D. BUZZ CARGO: eerste bedrijfswagen van elektrische I.D.-familie

Leusden, 19 september 2018 - De vroege versies van de Volkswagen Transporter, worden liefkozend Bulli genoemd en spreken nog steeds tot de verbeelding. Met de I.D. BUZZ CARGO laat Volkswagen Bedrijfswagens zien hoe een nieuwe, elektrisch aangedreven Bulli de bestaande Transporter-range zou kunnen verrijken. Het studiemodel heeft een volledig autonome rijmodus (I.D. Pilot) en biedt ook daarmee een blik in de toekomst.

ABT e-Caddy ingezet als taxibus

Volkswagen Bedrijfswagens gaat elektrisch met de ABT e-Caddy en e-Transporter

Leusden, 19 september 2018 - Volkswagen Bedrijfswagens heeft samen met ABT e-Line e-Transporter en ABT e-Caddy ontwikkeld. De speciaal voor stadsgebruik ontwikkelde, electrisch aangedreven Caddy gaat al medio 2019 in productie. De ABT e-Transporter is nog een concept, maar kan binnen een jaar productierijp zijn

I.D. BUZZ CARGO voorkant

Vijf elektrische primeurs van Volkswagen Bedrijfswagens op IAA Hannover.

Leusden, 19 september 2018 - Volkswagen Bedrijfswagens zet op de IAA in Hannover een waar elektro-offensief in met maar liefst vijf nieuwe zero-emissiemodellen. Op de toonaangevende bedrijfswagenshow debuteren de I.D. BUZZ CARGO,de ABT e-Transporter, de ABT e-Caddy, de Crafter HyMotion met brandstofcel en de Cargo e-bike.

Amarok Dark Label

Volkswagen Amarok Dark Label: stijlvol aan het werk

Leusden, 14 augustus 2018 - Volkswagen bedrijfswagens introduceert de Amarok Dark Label in Nederland. Deze speciale uitvoering valt op met zijn stijlvolle donkere kleuren en exclusieve designdetails. De Amarok Dark Label is leverbaar met verschillende uitvoeringen van de efficiënte en krachtige 3.0 V6 TDI, ook met 8-traps automaat.

De Volkswagen Grand California

Wereldprimeur: De Volkswagen Grand California

Leusden, 07 augustus 2018 - Volkswagen Bedrijfswagens heeft tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf een wereldprimeur met de onthulling van de Grand California. Deze compleet nieuwe camper op Crafter-basis versterkt het aanbod van Volkswagen Bedrijfswagens in de zes-meterklasse. De marktintroductie van de nieuwe camper staat gepland voor het voorjaar van 2019.

Volkswagen California 30 jaar

Welkom bij de klassiekers de Volkswagen California is 30 jaar.

Leusden, 23 april 2018 - Dertig jaar geleden kwam de eerste Volkswagen T3 California camper op de markt. En dus is hij nu officieel een klassieker. Drie generaties en 157.500 exemplaren verder is de California - met als opvallend kenmerk voor alle uitvoeringen het slimme hefdak voor een stahoogte van bijna twee meter - geliefd over de hele wereld.

Transporter Dubbele Cabine Business.

Luxe voor zakelijk en privé: Transporter Dubbele Cabine Business.

Leusden 28 maart 2018 - Volkswagen presenteert nieuwe Transporter Dubbele Cabine Business-uitvoeringen. Deze nieuwe modellen combineren een zeer luxe uitrusting met een scherpe prijsstelling én lage bijtelling. Met een comfortabele cabine voor vijf inzittenden en een enorme laadruimte zijn de Business-modellen zeer geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Caddy en Transporter Economy Business Edition.

Buitenkansen: nieuwe Caddy en Transporter Economy Business Edition.

Leusden 27 maart 2018 - Om ondernemers hun werk goed en efficiënt te laten doen, presenteert Volkswagen Bedrijfswagens de Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Deze modellen bieden een complete standaarduitrusting tegen een uiterst scherpe prijs. De tijdelijke inruilpremies tot € 1.250 en een sterk financial lease-aanbod mét vier jaar garantie maken instappen in een Caddy of Transporter Economy Business Edition heel aantrekkelijk.

Nieuwsberichten in maart