2.7.59.2, 2018-07-27 07:59:52

Nieuws.

image

Wereldprimeur: De Volkswagen Grand California

Leusden, 07 augustus 2018 - Volkswagen Bedrijfswagens heeft tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf een wereldprimeur met de onthulling van de Grand California. Deze compleet nieuwe camper op Crafter-basis versterkt het aanbod van Volkswagen Bedrijfswagens in de zes-meterklasse. De marktintroductie van de nieuwe camper staat gepland voor het voorjaar van 2019.

image

Welkom bij de klassiekers de Volkswagen California is 30 jaar.

Leusden, 23 april 2018 - Dertig jaar geleden kwam de eerste Volkswagen T3 California camper op de markt. En dus is hij nu officieel een klassieker. Drie generaties en 157.500 exemplaren verder is de California - met als opvallend kenmerk voor alle uitvoeringen het slimme hefdak voor een stahoogte van bijna twee meter - geliefd over de hele wereld.

image

Luxe voor zakelijk en privé: Transporter Dubbele Cabine Business.

Leusden 28 maart 2018 - Volkswagen presenteert nieuwe Transporter Dubbele Cabine Business-uitvoeringen. Deze nieuwe modellen combineren een zeer luxe uitrusting met een scherpe prijsstelling én lage bijtelling. Met een comfortabele cabine voor vijf inzittenden en een enorme laadruimte zijn de Business-modellen zeer geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.

image

Buitenkansen: nieuwe Caddy en Transporter Economy Business Edition.

Leusden 27 maart 2018 - Om ondernemers hun werk goed en efficiënt te laten doen, presenteert Volkswagen Bedrijfswagens de Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Deze modellen bieden een complete standaarduitrusting tegen een uiterst scherpe prijs. De tijdelijke inruilpremies tot € 1.250 en een sterk financial lease-aanbod mét vier jaar garantie maken instappen in een Caddy of Transporter Economy Business Edition heel aantrekkelijk.

Nieuwsberichten in maart

image

Volkswagen Bedrijfswagens toont mobiele werkplaatsen op VSK 2018.

Leusden 7 februari 2018 - Op de VSK 2018, dé vakbeurs voor de installatiebranche (6-9 februari Jaarbeurs Utrecht), laat Volkswagen Bedrijfswagens zien dat een bedrijfswagen voor service- en installatietechnici tegenwoordig vooral een mobiele werkplaats is. Een Caddy met onderladensysteem, een Crafter met specifiek voor de installatiebranche ontworpen inrichting en een Transporter met handige gebruiksaccessoires illustreren dat op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens tot in detail.

Nieuwsberichten in januari.