2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

  • Prestigieuze Pick-up Award van de International Van of the Year-jury
  • Overtuigend: V6-motoren, ruimste interieur in zijn segment, comfortabele stoelen
  • Werkpaard altijd in zijn element: perfecte on- en offroad-eigenschappen

Volkswagen Amarok wint International Pick-up Award 2018.

Leusden, 23 november 2017 - De Volkswagen Amarok is door de International Van of the Year-jury onderscheiden met de ‘International Pick-up Award 2018’. De nieuwe generatie Amarok overtuigde met zijn krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen. De Amarok is de eerste pick-up die deze award voor de tweede maal wint.

De Volkswagen Amarok is door de International Van of the Year-jury onderscheiden met de ‘International Pick-up Award 2018’. De nieuwe generatie Amarok overtuigde met zijn krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen. De Amarok is de eerste pick-up die deze award voor de tweede maal wint.

Eckhard Scholz, CEO van Volkswagen Bedrijfswagens: “Wij zijn dankbaar voor en vereerd met de International Pick-up Award 2018. Bij de ontwikkeling van de Amarok hebben wij wederom goed geluisterd naar onze klanten. Daarom is de nieuwste generatie krachtiger, nog beter in het terrein en biedt hij nog meer luxe en comfort.”

Eersteklas werkpaard

De International Van of the Year jury ziet de Amarok als de belichaming van het thema ‘Work hard, play hard’ en omschrijft de pick-up als volgt: “Een eersteklas werkpaard.” In het juryrapport springen deze elementen er uit: het frisse, doelmatige design en de goede afwerking. Ook het ruimteaanbod van de dubbele cabine met plaats voor 5, is de maatstaf in dit segment. Daarnaast kregen de voorstoelen met ergoComfort-predicaat (Aktion Gesunder Rücken), de unieke achttraps automatische versnellingsbak en de brede lijn V6-motoren veel lof van de jury.

Altijd in zijn element

De jury was ook onder de indruk van de on- en offroad-vaardigheden van de Amarok V6: “De verfijning en de souplesse zijn de nieuwe maatstaven in dit segment.” Plus: “Vermogen is geen uitdaging voor de Amarok V6. Zijn brede range van 3.0 TDI-motoren (120 kW tot 190 kW) vult voor elke klantengroep alle wensen met betrekking tot vermogen en trekkracht in.”

De tweede generatie Amarok met V6-motoren is zeer succesvol. In de periode januari-oktober 2017 werden er wereldwijd 65.200 afgeleverd – een plus van 13,2 % vergeleken met dezelfde periode in 2016.

Ook Caddy TGI onderscheiden

Volkswagen Bedrijfswagens kreeg de ‘International Pick-up Award 2018’ uitgereikt op de gala-avond van de transportbeurs Solutrans 2017 in Lyon. Ook de ‘Van of the Year 2018’-awards werden hier uitgereikt. De Caddy TGI, die geschikt is voor CNG (aardgas) behaalde hier een top 3-notering.

Omdat bij elke branche een specifieke Volkswagen bedrijfswagen past, nemen wij per beurs voertuigen mee die al dan niet tailor made aansluiten bij specifieke behoeften van onze doelgroepen. Zo had Taxi Pro een Nederlandse primeur in de vorm van de Crafter-rolstoelbus en was de Crafter ERGO Kipper voor het eerst te zien tijdens GroenTechniek Holland.

Kom bij ons langs op deze beurzen in 2018  

Achter de schermen is Volkswagen Bedrijfswagens nu al weer druk met nieuwe beurzen in 2018. Zo staan De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg én de Horecava in Amsterdam RAI van 9 tot 11 en van 8 tot 11 januari op de agenda en is Volkswagen Bedrijfswagens van 6 tot 9 februari present op de VSK, de tweejaarlijkse beurs voor de gehele installatiebranche in Utrecht. Vergeet niet uw toegangskaarten te reserveren of kopen.

Persoonlijke advies over uw ideale bedrijfswagen

Tijdens deze beurzen zijn verkoopspecialisten van onze regionale dealers aanwezig die geïnteresseerden alles kunnen vertellen over hun ideale Volkswagen bedrijfswagen. We staan voor u klaar. Met de persoonlijke adviezen van de specialist van de dealer en met de premium uitstraling die elke bedrijfswagen van Volkswagen standaard biedt, is de keuze mogelijk snel gemaakt. Vraag ook zeker naar onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. U hoeft de bedrijfswagen dan alleen nog maar bij de dealer op te halen. Maar op verzoek kan uw nieuwe wagen natuurlijk ook thuis worden afgeleverd.