2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Prijslijsten.

Download hier de prijslijst voor jouw model naar keuze.

prijslijst Caddy

De Caddy.
Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen zijn er twee auto's die vrijwel iedere uitdaging samen met jou aankunnen. Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat je nodig heeft om professioneel aan te komen bij jouw klanten.

Prijslijst Transporter

De Transporter gesloten bestelwagen.
70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. De Transporter. Méér... van hetzelfde.

Prijslijst Transporter Dubbele Cabine

De Transporter Dubbele Cabine.
Met het oog op snelheid en efficiency is het voor je belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie arriveren. Daarom is er de Transporter met dubbele cabine. Met voldoende ruimte voor alles en iedereen. Comfort, zitplaatsen en laadruimte hebben een perfecte balans in de Transporter Dubbele Cabine.

Prijslijst Pickup & Chassis

De Transporter Pick-up & Chassis.
Goed werk begint met goed gereedschap. De Volkswagen Transporter Chassis Enkele cabine brengt mens en materieel tegelijk daar waar ze nodig zijn. Omdat je zelf het beste weet hoe jouw bedrijfswagen ingericht moet zijn, bepaal je hoe jouw Transporter Chassis Enkele cabine eruit ziet. Hoe veel vloeroppervlak de laadvloer heeft, hoeveel passagiers erin mee kunnen en welke uitvoering voor jouw bedrijf de beste is. Met behulp van gestandaardiseerde bevestigingspunten kan de door jou gewenste opbouw in elk geval gemakkelijk en veilig op het chassis worden gemonteerd.

prijslijst Crafter Gesloten Bestelwagen

Download hier de prijslijsten van de Crafter.
De nieuwe Crafter biedt je heel veel bedrijfswagen voor je geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn je brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor jouw onderneming. 

prijslijst Crafter Pick-up & Chassis

De Crafter Pick-up & Chassis.
Dankzij het lage gewicht is de nieuwe Crafter Chassis ook een perfecte basis voor zware opbouwen. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten, motorversies en uitrustingsniveau bepaal je zelf hoe jouw Crafter Chassis er uit komt te zien.

Prijslijst Amarok

De Amarok.
Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat je verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie, ongekend comfort en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de V6 pick-up die voor niets onder doet, kun je altijd en overal 100% vertrouwen.

image

De Load-up.

Met de nieuwe load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee je lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor jouw bedrijf, of heb je voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe load up! jouw beste vriend. Ruimer dan je denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.