2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
VW Transporter Pick-up met Deep Ocean lak

Transporter Pick-up.

Je hebt bergen werk. En je hebt bergen verzetten.

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Met de Transporter Pick-up verzet je letterlijk bergen zonder enige moeite. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines.

Transporter: maakt het werk lichter.

Stap je in de wereld van de Transporter Pick-up, dan merk je direct dat aan alle kanten aan gemak is gedacht. Dat geldt zowel voor de slijtvaste stoelbekleding als voor de opbergruimte onder de 2-zits bijrijdersbank en de stevige veiligheidssluitingen van de aluminium zijpanelen.

Goede bescherming bij elke rit.

Innovatieve bestuurdershulp- en veiligheidssystemen ondersteunen je in kritieke situaties op de weg of kunnen je helpen om deze te voorkomen. Een echt allroundtalent, de Transporter Pick-up.

Perfect doordachte systemen voor meer rijcomfort.

Comfortuitrustingen zoals moderne verwarmings- en airconditioningsystemen en hoogwaardige infotainmentsystemen maken elke rit met de Transporter Pick-up bijzonder.

Sterke motoren met overtuigend vermogen.

De nieuwe generatie TDI-motoren voldoet aan de uitlaatgasnorm Euro 6 en zorgt dankzij talrijke technische innovaties voor een hoog rijcomfort en goede tractie.

Maatwerk

Ook klaar voor de volgende stap?

Eerst nog iets meer weten?