2.7.59.5, 2018-08-23 17:33:06
Transporter Kombi.

Transporter Kombi.

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter.

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn.

Zo veelzijdig als jouw wensen.

De Transporter Kombi past zich perfect aan elke taak aan: 2 wielbases, 3 dakvarianten en 17 stoelpakketten resulteren in 89 mogelijke combinaties. Met de vele extra uitrustingen stel je de Kombi zo samen, dat hij aan al je specifieke wensen voldoet.

Altijd een stap vooruit.

Bij het kiezen en kopen van een nieuwe bedrijfswagen wil je kunnen vertrouwen op de innovatie en veiligheid van Volkswagen Bedrijfswagens. De Transporter is voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen en helpt je in eventuele kritieke situaties. Zo is de Transporter Kombi een echt allround-talent.

Perfect te combineren.

Bij het kopen van een personenbus staat comfort voorop. Hier zorgen bij de Transporter Kombi de slimme mobiele onlinediensten, hoogwaardige infotainment en moderne verwarmings- en airconditioningsystemen voor.

Modern en efficiënt.

De nieuwste motorengeneratie van de Transporter Kombi voldoet aan de Euro-6-norm en overtuigt door een laag brandstofverbruik. De vooruitstrevende technologieën besparen extra brandstof.

Meer weten?