2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
VW Transporter dubbele cabine Bestelwagen met Candy white lak

Transporter Dubbele Cabine.

Je hebt ruimte voor alles. En je hebt ruimte voor alles en iedereen.

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Met de Transporter Dubbele Cabine heb je ruimte voor al je materialen en je beschikt ook nog eens over 5 of 6 zitplaatsen. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines

image

Acties op de Transporter Dubbele Cabine.

Inruilpremie nu € 2.000. Veel Linevoordeel.
Aantrekkelijke Edition modellen. En direct leverbaar.

Maximale flexibiliteit.

Een bestelwagen en personenwagen in één: de Transporter Dubbele Cabine biedt het beste van twee werelden. Het hoogwaardige interieur, de royale laadruimte en flinke zitruimte (5 tot 6 personen) van deze bestelwagen overtuigen door functionaliteit en veelzijdigheid. Met de diverse beschikbare uitvoeringen en extra’s biedt de Volkswagen Transporter Dubbele Cabine de juiste oplossingen voor iedere branche.

Geavanceerde technologie voor onderweg.

Innovatieve bestuurdershulp- en veiligheidssystemen ondersteunen jou in kritieke verkeerssituaties, en kunnen je helpen om gevaar te voorkomen.

Overtuigende uitrusting.

Intelligente mobiele online diensten, hoogwaardige infotainmentsystemen of verwarmings- en aircosystemen: de uitrusting van de Transporter Dubbele Cabine zorgt ervoor, dat je ritten altijd zo aangenaam mogelijk zijn. Want verschil moet er zijn. Juist als je een nieuwe bedrijfswagen wilt aanschaffen.

Moderne aandrijftechniek van Volkswagen Bedrijfswagens.

Comfort komt in vele vormen. De nieuwste vooruitstrevende motorengeneratie van de Transporter Dubbele Cabine voldoet aan de Euro-6-norm en overtuigt door een aantoonbaar zeer laag brandstofverbruik.

Volkswagen Bedrijfswagens Acties

Ook klaar voor de volgende stap?

Eerst nog iets meer weten?