Ein VW Multivan Life steht mit einem Anhänger an einem Wald.

Technische gegevens

Technische gegevens

Verdiep je op je gemak in een Volkswagen Multivan van jouw voorkeur. Daarom hebben wij hier alle belangrijke cijfers, afmetingen en prestatiegegevens voor jou op een rijtje gezet. 

Flexibeler dan ooit - de nieuwe stoelconfiguraties

De Multivan is al tientallen jaren een plezier voor gezinnen, recreatieve sporters en professionals. Bijzonder populair: de passagiersruimte, die tot in het kleinste detail is uitgedacht. In de nieuwe Multivan zijn de variabiliteit, flexibiliteit en functionaliteit nu nog verder vergroot. Een volledig vlakke vloer vormt de ideale basis voor de individuele zitplaatsen, die voor het eerst standaard zijn. In combinatie met de robuuste middenrails die doorlopen tot in de cockpit, maakt dit zitplaatscombinaties mogelijk waar je voorheen alleen maar van kon dromen.

Specificaties van de nieuwe Multivan

Reis ontspannen in de rijrichting

De Multivan-uitrustingslijn is standaard uitgerust met vijf comfortabele individuele zitplaatsen. In de Life and Style zijn er in totaal zeven zitplaatsen. Elke zitplaats in het passagierscompartiment kan afzonderlijk worden opgeklapt, binnen een bepaald bereik worden verplaatst en gemakkelijk worden verwijderd omdat het gewicht ervan met ongeveer 25 % is verminderd. Dit resulteert in talrijke stoelvarianten. U kunt bijvoorbeeld extra ruimte voor bagage creëren door de stoelen van de derde rij naar voren te schuiven. Als u de nieuwe Multivan met de standaard stoelconfiguratie bestelt, zijn de gordelspanners van de buitenste afzonderlijke stoelen altijd stevig met de carrosserie verbonden. De middelste zitplaats heeft een geïntegreerde automatische driepuntsveiligheidsgordel en kan naar wens in de passagiersruimte worden verplaatst.

  • Gewicht van de buitenste zitplaats (afhankelijk van de uitrusting): ca. 23-29 kg
  • Gewicht middelste zitplaats (afhankelijk van uitrusting): ca. 27-29 kg

Afmetingen Multivan

<b>Afmetingen&nbsp;</b>Multivan

Lengte 1 

Lengte 2

Voertuiglengte in mm

4.973

5.173

Voertuighoogte in mm

1.907

1.907

Overhang in mm

897

1.097

Binnenhoogte met normaal dak/ panoramisch dak in mm

1.312/1.346

1.312/1.346

Openingsbreedte van de schuifdeur in mm

931

931

Maximale breedte bagageruimte in mm

1.665

1.665

Minimale draaicirkel in m

ca. 12,1

ca. 12,1

Lengte 1 

4.973

Lengte 2

5.173

Eine Maßzeichnung vom VW Multivan.
*  Waarde is van toepassing met overhang

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.