2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
De Transporter 6.1

De Transporter 6.1

Het icoon. Innovatiever dan ooit.

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Transporter 6.1 heeft een volledig nieuw dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. Ook nieuw zijn de onderlaadfunctie voor lange voorwerpen, de laadruimte vergrendeling voor afzonderlijk vergrendelen van laadruimte en bestuurderscabine, en tal van opbergvakken die het interieur opgeruimd houden. De Transporter 6.1 wordt leverbaar met nieuwe TDI-motoren en er komt een volledig elektrisch aangedreven versie. De Transporter 6.1 wordt in het vierde kwartaal van 2019 in Nederland verwacht. De vernieuwde Transporter. Verschil moet er zijn.

Highlights 6.1.

Interieur 6.1.

Naast het nieuwe, gemoderniseerde dashboard kenmerkt het interieur van de Transporter 6.1 zich door details zoals de onderlaadfunctie voor lange voorwerpen, de optionele laadruimtevergrendeling die het mogelijk maakt om de laadruimte afzonderlijk van het bestuurdersgedeelte te vergrendelen en het afsluitbare vak onder de tegen meerprijs leverbare dubbele zitbank voor bijrijders. Bovendien overtuigt de Transporter 6.1 met de moderne mogelijkheden van de standaard connectiviteit die de nieuwste generatie van het infotainmentsysteem mogelijk maakt. Daarnaast zorgen een hogere zitpositie voor een maximaal overzicht en tal van opbergvakken houden het interieur opgeruimd.

Digitale weergaven 6.1.

Comfort-highlights 6.1.

Maak het jezelf gemakkelijk in de Transporter 6.1: de omvangrijke en aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting en de comfortabele extra’s zorgen voor maximaal rijcomfort. Je kunt elke werkdag ontspannen genieten achter het stuur.

 • Elektromechanische besturing

  Eenvoudig de koers bepalen.

  De elektromechanische stuurbekrachtiging in de Transporter 6.1 bied je actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties en vormt de basis voor de modernste assistentiesystemen in de Transporter 6.1.

 • Stoelaanbod

  Meer zitcomfort

  De Transporter 6.1 beschikt over een geoptimaliseerde, ergonomische bestuurderswerkplek met traploos verstelbaar stuurwiel. Uniek is het afsluitbare vak onder de tegen meerprijs leverbare dubbele zitbank voor bijrijders dat waardevolle spullen extra beschermt.

 • Mobiele telefoonaansluiting ‘Comfort‘

  Maximaal verbonden.

  De optioneel verkrijgbare mobiele telefoonaansluiting ‘Comfort‘ maakt de communicatie eenvoudig en jouw smartphone wordt draadloos opgeladen (afhankelijk van het model). Je handen blijven daar waar ze horen: veilig op het stuur.

Rijdynamiek 6.1.

De moderne BlueMotion Technology-motortechniek in de Transporter 6.1 kenmerkt zich door vermogen, trekkracht en zuinigheid. De perfecte keuze als je veel onderweg bent en wilt genieten van maximale rijdynamiek.

Assistentiesystemen 6.1.

De innovatieve assistentiesystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de vernieuwde Transporter kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal.

Transporter 6.1

Blijf op de hoogte.

Altijd als eerste op de hoogte van nieuws rondom de Transporter 6.1

Ontdek meer van de Transporter 6.1