2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
De vernieuwde Multivan

De vernieuwde Multivan.

Het icoon. Innovatiever dan ooit.

De iconische Multivan is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Multivan 6.1 heeft een volledig nieuw en gedigitaliseerd dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. De Multivan 6.1 wordt leverbaar met nieuwe TDI-motoren en er komt een volledig elektrisch aangedreven versie met een actieradius van ruim 400 km. De Multivan 6.1 wordt in het vierde kwartaal van 2019 in Nederland verwacht.

Highlights 6.1.

Interieur 6.1.

Zicht op de toekomst: naast de nieuwe, tegen meerprijs leverbare 26 cm (10,25 inch) grote Digital Cockpit kenmerkt het interieur van de Multivan 6.1 zich door de nieuwste mogelijkheden die de standaard connectiviteit biedt via de nieuwste generatie van het modulaire Infotainment System, inclusief 23 cm (9,2 inch) touchscreen in de middenconsole. Daarnaast zorgen een hogere zitpositie en de tegen meerprijs leverbare 4-voudig verstelbare lendensteunen voor veel comfort en tal van opbergvakken houden het interieur opgeruimd.

Digitale weergaven 6.1.

 • Elektromechanische stuurbekrachtiging

  Heel eenvoudig de koers bepalen.

  De elektromechanische stuurbekrachtiging in de Multivan 6.1 biedt je actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties. Daarnaast vormt het nieuwe bekrachtigingssysteem de basis voor de modernste assistentiesystemen in de Multivan 6.1.

 • Comfortstoelen

  Meer zitcomfort.

  De Multivan 6.1 beschikt af fabriek over bijzonder comfortabele stoelen met optionele 4-voudig elektrisch verstelbare lendensteunen. Uniek: de afzonderlijke stoelen in de Multivan kunnen gemakkelijk worden gedraaid en verschoven.

 • Mobiele telefoonaansluiting "Comfort"

  Maximaal verbonden.

  De mobiele telefoonaansluiting "Comfort" maakt de communicatie eenvoudig en je smartphone wordt draadloos opgeladen (afhankelijk van het model). Je handen blijven daar waar ze horen: veilig op het stuur.

Rijdynamiek 6.1.

De moderne BlueMotion Technology-motortechniek in de Multivan 6.1 kenmerkt zich door vermogen, trekkracht en zuinigheid. De perfecte keuze als u veel onderweg bent en desondanks wil genieten van maximale rijdynamiek.

Assistentiesystemen 6.1.

De innovatieve assistentiesystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de vernieuwde Multivan kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal.

image

Altijd op de hoogte.

De nieuwsbrief brengt je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over Volkswagen Bedrijfswagens.