2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Crafter Pick-up rood bouwplaats

De Crafter Pick-up.

Je hebt bergen werk. En je hebt bergen verzetten.

Volkswagen Bedrijfswagens creëerde samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Met de Crafter Pick-up met een laadlengte tot 4.70 meter verzet je letterlijk bergen zonder enige moeite. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines.

Heeft alles in zich.

De nieuwe Crafter Pick-up is gemaakt voor het echt zware werk. Hij is net zo onverzettelijk als degenen die erin rijden en kan heel veel hebben. Ook al kan hij je het werk niet volledig uit handen nemen, de vele aanpassingen aan boord maken je werkdag wel een stuk makkelijker.

Meedenken en voorkomen.

De innovatieve bestuurdershulpsystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de nieuwe Crafter Pick-up kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal. Het grote voordeel: ongekende veiligheid en aanzienlijk lagere reparatie- en onderhoudskosten vergeleken met het vorige model.

Comfort begint daar waar vanzelfsprekendheid ophoudt.

De optioneel leverbare “ergoComfort” geveerde bestuurdersstoel3, goed doordachte opbergmogelijkheden en vele extra’s maken van de bestuurderscabine van de nieuwe Crafter jouw ideale werkomgeving.

Drie aandrijflijnen. Twee versnellingsbakken. Allemaal te combineren.

De Crafter Pick-up is de enige auto in zijn klasse met zes aandrijflijn-versnellingsbakcombinaties: Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of 6-versnellings schakelbak worden gecombineerd.

Meer weten?