2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
VW Crafter Chassis van bovenaf gezien

De Crafter Chassis.

Je hebt opbouwen. En je hebt erop bouwen.

Volkswagen Bedrijfswagens creëerde samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines.

Zo veelzijdig als jouw plannen.

De Crafter Chassis is net zo veelzijdig als de doeleinden waar jij hem voor wilt kunnen gebruiken. De Crafter Chassis kan het allemaal.

Meedenken en voorkomen.

De innovatieve bestuurdershulpsystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de nieuwe Crafter Pick-up kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal. Het grote voordeel: ongekende veiligheid en aanzienlijk lagere reparatie- en onderhoudskosten vergeleken met het vorige model.

Comfort begint daar, waar vanzelfsprekendheid ophoudt.

De optioneel leverbare “ergoComfort” bestuurdersstoel2, goed doordachte opbergmogelijkheden en vele extra’s maken van de royale bestuurderscabine een aangename werkomgeving.

Drie verschillende aandrijflijnen. Twee versnellingsbakken. Allemaal te combineren.

De nieuwe Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties: Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak3 of 6-versnellingenschakelbak worden gecombineerd.

Meer weten?