2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

De Amarok Plus Cabine.

Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers.

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

De Amarok V6 wint de International Pick-up Award 2018.

Uitrustingslines.

Gebouwd voor maximaal rijplezier.

Asfalt, modder, grind. De Volkswagen Amarok biedt een hoog rijcomfort op vrijwel elke ondergrond. Hij combineert extra bodemvrijheid en een goede carrosseriestabiliteit met 4MOTION- vierwielaandrijving. Het resultaat is ongekende grip in bijna elke situatie, ook met volle belading en wanneer je rijdt met een aanhangwagen.

Maximaal rijplezier en maximale veiligheid.

Veiligheid op nagenoeg elke ondergrond: als enige pick-up in zijn klasse beschikt de Amarok standaard over een vervolgongeval-reductiesysteem (Multi Collision Brake). Daarnaast voorkomt de aanhangwagenstabilisator dat de aanhanger gaat slingeren.

Een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel.

Het interieur van de Amarok biedt veel ruimte en tal van opbergmogelijkheden, zoals het opbergvak op het dashboard, ruime opbergvakken onder de voorstoelen en vier bekerhouders. Zo zorgt Volkswagen Bedrijfswagens ervoor dat jij comfortabel achter het stuur zit.

Krachtiger dan ooit.

Ga je een pick-up kopen, dan zoek je een wagen die meer dan krachtig is. De 190 kW 6-cilinder turbodieselmotor van de Amarok met een inhoud van 3,0 liter en een maximum koppel van 580 Nm heeft dat vermogen. Zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Om nog meer vermogen uit de V6 TDI-motor met 190 kW te halen, kan de overboostfunctie het vermogen afhankelijk van de rijsituatie kort verhogen met wel 10 kW.

Meer weten?