2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Crafter open laadbak zij- en achterkant

Open laadbak.

Open laadbak: multifunctioneel en robuust

Bij bedrijfswagenombouw is de open laadbak een populaire keuze voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Voornamelijk omdat deze Volkswagens tegen een stootje moeten kunnen, robuust zijn en geheel naar wens en op maat zijn in te richten. De open laadbak maakt het mogelijk om gemakkelijk grote objecten te transporteren. Iedere klus klaar voor het ruige werk. Waar moet een open laadbak volgens jou aan voldoen? Bespreek je ideeën over carrosseriebouw met je dealer.

Crafter open laadbak in een bos.

Wat betreft bedrijfswagenombouw krijgen we vaak specifieke maatwerk carrosseriebouwverzoeken.

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Wat betreft bedrijfswagenombouw krijgen we vaak verzoeken om specifiek maatwerk voor carrosseriebouw. Het is altijd weer een uitdaging waar onze gecertificeerde ombouwers graag mee aan de slag gaan! Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

Transporter dubbele cabine pick-up agrarische sector

Laadbak voor agrarische sector
en groenvoorziening.

De grote laadbak is voor veel branches een handige bedrijfswagen, maar extra interessant als je werkzaam bent in de agrarische sector of groenvoorziening en dagelijks in de weer bent met grote materialen. Dan wil je een bedrijfswagen die bestand is tegen een stootje en best vies mag worden. Bijvoorbeeld omdat je mest, gewassen, kilo’s grond of planten moet vervoeren. Laat de open laadbak een deel van de lasten verlichten. Je kunt ook kiezen voor het comfort van de Volkswagen Bedrijfswagens Kipper mocht je de hele inhoud gemakkelijk in één keer willen ledigen. Met de Volkswagen open laadbak ben je thuis op elk terrein, door weer en wind. Dat maakt jouw werk elke dag net wat leuker en efficiënter. 

Afstandsbediening Kipper
De belangrijkste voordelen op een rij:
  • ARBO gecertificeerd.
  • Voorzien van het CE-keurmerk en veilig in gebruik.
  • Speciale in- en ombouw naar jouw wensen
Voor- en zijaanzicht van Witte Crafter open laadbak

Stel jouw perfecte open laadbak samen.

De Transporter en Crafter open laadbak worden passend gemaakt op basis van het soort ladingen die je vervoert. Dit is uiteraard afhankelijk van het doel waar de carrosseriebouw voor wordt gebruikt. Een extra sterke anti-sliblaag en een dikker staal dan bij andere bedrijfswagens zijn een van de vele opties wat betreft bedrijfswageninrichting van de Volkswagen open laadbak. Deel jouw wensen met onze dealers. Ze helpen je graag met het samenstellen van de perfecte open laadbak voor jouw onderneming. 

Partner van den Born

Maatwerkpartner.

Van den Born.

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is ontwikkeld in samenwerking met Van den Born Carrosserie. Sinds begin jaren 70 werken Volkswagen Bedrijfswagens en Van den Born al met elkaar samen. Dit is een logische keuze: Van den Born Carrosserie heeft jarenlange ervaring in het vakkundig aanpassen van bedrijfsauto’s en werkt volgens de allerhoogste standaarden op het gebied van gebruiksgemak en veiligheid.

Meer weten?