2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
e-Crafter Solar koelwagen

Actievoorwaarden Koelwagenactie

Actievoorwaarden koelwagenactie

De actieperiode van de koelwagenactie loopt van 1 mei 2019 tot en met 30 juni 2019. De actie geldt zowel op koelwagens uit voorraad (op=op) als op nieuw te bestellen koelwagens, zolang deze bestelbaar zijn. Informeer bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer tot wanneer de koelwagens bestelbaar zijn. Onderstaand vind je de actievoorwaarden op kans te maken op de T1 Bulli Koelkast:

 1. De actie loopt van 1 mei 2019 tot en met 30 juni 2019.
 2. Via de website moet tussen 1 mei 2019 en 30 juni 2019 een adviesgesprek voor een koelwagen bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer in te plannen. Het gesprek bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer dient daadwerkelijk plaats te vinden op de afgesproken tijd en datum. Na afloop van de actie zal op onpartijdige wijze één winnaar worden getrokken. 
 3. Voor deelname aan deze actie moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

 4. De winnaar zal tevens op de hoogte worden gesteld.
 5. De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
 6. Indien de winnaar de prijs niet wenst te ontvangen of niet persoonlijk aanwezig kan zijn tijdens de prijsuitreiking, dan zal er uit het bestand een nieuwe winnaar getrokken worden.
 7. Volkswagen Bedrijfswagens is niet verantwoordelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste of onvolledige gegevens of het verloren gaan van deze gegevens.
 8. Van deelname uitgesloten zijn alle medewerkers van Volkswagen Bedrijfswagens, hun familieleden, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de actie zijn betrokken.
 9. Volkswagen Bedrijfswagens behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te wijzigen.
 10. Volkswagen Bedrijfswagens is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden deze actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schade vergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 12. Deelname aan deze actie is kosteloos.
image

Koelwagen direct uit voorraad leverbaar.

Maak kans op een T1 Bulli koelkast.

Geïnteresseerd in een Caddy, Transporter of Crafter koelwagen? Tijdelijk zijn de Volkswagen koelwagens direct uit voorraad leverbaar. Profiteer nu van veel voordeel. Bespreek jouw wensen tijdens een adviesgesprek met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en maak kans op een T1 Bulli koelkast

Caddy Koelwagen voordeel tot € 1.250.
Transporter Koelwagen voordeel tot € 3.000.
Crafter Koelwagen voordeel tot € 2.500.
 
 

Meer weten?