2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
e-Crafter Solar koelwagen

Koelwagens.

Je hebt koel. En je hebt precies op temperatuur.

De Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen is in samenwerking met Carrosseriefabriek Harderwijk ontwikkeld om goederen op de juiste temperatuur te vervoeren met het HACCP keurmerk. De koelwagens zijn voorzien van een naadloze afwerking en ingebouwde LED-verlichting. De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter en e-Crafter en tevens leverbaar als solar koelwagen. Ontdek alle mogelijkheden van de koelwagens van Volkswagen Bedrijfswagens.

image

Koelwagen direct uit voorraad leverbaar.

Geïnteresseerd in een Caddy, Transporter of Crafter koelwagen? Tijdelijk zijn de Volkswagen koelwagens direct uit voorraad leverbaar. Profiteer nu van veel voordeel. Bespreek jouw wensen tijdens een adviesgesprek met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Caddy Koelwagen voordeel tot € 1.250.

Transporter Koelwagen voordeel tot € 3.000.

Crafter Koelwagen voordeel tot € 2.500.

 

Optimale isolatie met behoud van binnenruimte.

Jouw goederen altijd op de juiste temperatuur.

Nieuw: de volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen.

Door de voordelen van de nieuwe, volledig elektrische e-Crafter te combineren met de innovatieve Solar koelwagentechnologie, introduceert de overtreffende trap in duurzaamheid. Het dak van deze volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen is voorzien van hoog-rendement zonnepanelen, waarmee de transportkoeling de juiste koeling garandeert zonder dat daar een brandstofmotor aan te pas komt. Omdat het koelsysteem volledig los staat van de hoogvolt-accu, heeft het systeem geen invloed op de actieradius van de bus. Met de e-Crafter Solar koelwagen draagt de horeca en de detail- en groothandel bij aan duurzaam en milieuvriendelijk vervoer van gekoelde producten in de stad.

Rekenvoorbeelden Solar Koelwagens

Naast de technische voordelen biedt de Solar koelwagen van Volkswagen de mogelijkheid gebruik te maken van verschillende fiscale regelingen. Ook in 2019 biedt de rijksoverheid verschillende fiscale regelingen voor duurzame transportmiddelen. Het gaat om drie regelingen: EIA (Energie Investerings Aftrek), MIA (Milieu Investerings Aftrek) en Vamil (Regeling willekeurige afschrijving milieu-investeringen). Deze regelingen staan beschreven in de Milieulijst 2019 van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. 

Volkswagen Caddy Solar koelwagen

Volkswagen Caddy Maxi 75 kW 2.0 TDI (Solar).

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen (tot 3.500 kg GVW) kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Caddy Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen ook een milieu-investeringsaftrek (MIA) toegekend! Bekijk in onderstaande tabel het rekenvoorbeeld, het getoonde rekenvoorbeeld gaat uit van de meest gunstige situatie.

Prijs excl. btw en bpm

€ 37.270

 

Bruto Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, max 28%

€ 10.436

 

Bruto Milieu-investeringsaftrek, max 27% x 16.000

€ 4.320

 

Bruto Energie-investeringsaftrek, 54,5%

€ 3.735

 

Netto voordeel bij 51.75% inkomstenbelasting en 
rekening houdend met 14% MKB-winstvrijstelling 

€ 8.229

 
Netto investering (bij volledige uitnutting)
€ 29.041
 
Volkswagen Transporter Solar koelwagen

Volkswagen Transporter L2H1 75kW 2.0 TDI (Solar).

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen (tot 3.500 kg GVW) kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Transporter Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen ook een milieu-investeringsaftrek (MIA) toegekend! Bekijk in onderstaande tabel het rekenvoorbeeld, het getoonde rekenvoorbeeld gaat uit van de meest gunstige situatie.

Prijs excl. btw en bpm
€ 45.455
 
Bruto Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, max 28%
€ 12.727
 
Bruto Milieu-investeringsaftrek, max. 27% (over max. €16.000)
€ 4.320
 
Bruto Energie-investeringsaftrek 45%
€ 3.735
 
Netto voordeel bij 51.75% inkomstenbelasting en 
rekening houdend met 14% MKB-winstvrijstelling
€ 9.299
 
Netto investering (bij volledige uitnutting)
€ 36.156
 
Crafter solarkoelwagen met schuifdeur open

Volkswagen Crafter L3H3 140pk FWD-hand (Solar).

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen (tot 3.500 kg GVW) kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Crafter Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen ook een milieu-investeringsaftrek (MIA) toegekend! Bekijk in onderstaande tabel het rekenvoorbeeld, het getoonde rekenvoorbeeld gaat uit van de meest gunstige situatie.

Prijs excl. btw en bpm
€ 55.210
 
Bruto Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, max 28%
€ 15.459
 
Bruto Milieu-investerings aftrek, 27% (over max. €16.000)
€ 4.320
 
Bruto Energie-investeringsaftrek 45%
€ 3.735
 
Netto voordeel bij 51,75% inkomstenbelasting en 
rekening houdend met 14% MKB-winstvrijstelling
€ 10.465
 
Netto investering (bij volledige uitnutting)
€ 44.745
 
e-Crafter Solar Koelwagen

Maatwerkpartner.

Carrosseriefabriek Harderwijk.

Voor koelvervoer werkt Volkswagen Bedrijfswagens samen met Carrosseriefabriek Harderwijk. Hun specialisme is het creëren van de optimale mix van isolatie, koelinstallatie en laadvolume. Elke Solar koelwagen ontvangt het HACCP-certificaat voor hygiëne en temperatuurbeheersing. De Solar Koelwagen is uitgerust met een volledig elektrisch koelsysteem, waarbij de stroom hoofdzakelijk geleverd wordt door "High Efficiency" zonnepanelen die op het dak van de auto zijn gemonteerd. 

Meer weten?