2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Bedrijfswagens Kipper

Kipper

Je hebt opscheppen. En je hebt omkiepen.

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is gebaseerd op een Transporter of Crafter chassis-cabine. De Kipper is ideaal voor vakmannen die werkzaam zijn in de bouw en groenvoorziening. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens jouw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. De lage tildrempel maakt het mogelijk je vracht snel in en uit te laden. De Kipper heeft een laadvermogen tot 2.250 kg1. De dealer helpt je graag bij het samenstellen van de Kipper die aansluit bij jouw wensen.

1. Het laadvermogen is gebaseerd op basis van rijbewijs C(1). Het maximaal laadvermogen op basis van rijbewijs B is 1.000 kg.
×

Maatwerkoplossing Groenpartners.

Volkswagen Bedrijfswagens heeft in samenwerking met Van Den Born Carrosserie B.V. een kipper ontwikkeld die aansluit op de dagelijkse behoefte van Groenpartners. Groenpartners werkt dagelijks in kwetsbare gebieden waardoor het van belang is dat de bedrijfswagen het werk zo makkelijk mogelijk maakt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek jouw wensen met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Crafter Kipper

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper.

Efficiënt in gebruik.

Bij de ontwikkeling van de Transporter en Crafter Kipper is gebruikt gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Mede door de branchespecifieke benadering is er altijd een bedrijfswagen Kipper die voldoet aan de wensen van jouw bedrijf. Door het lange krulsnoer aan de afstandsbediening kan de gebruiker altijd zicht houden op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen. 

Afstandsbediening Kipper
De belangrijkste voordelen op een rij:
 • Chassis frame voorzien van zelfsmerende kogeldraaipunten en hydraulische kiepcilinder
 • Elektrohydraulische pompunit ten behoeve van de kiepinstallatie
 • Kipper veilig te bedienen d.m.v. afstandsbediening met een grote reikwijdte door het krulsnoer
 • Transporter Kipper.

  Wielbasis lengte 1 (3.000 mm) / lengte 2 (3.400 mm)]
  Tot 6 personen
  ERGO-gecertificeerd
  tot 1.000 kg laadvermogen

  Plan adviesgesprek
 • Crafter Kipper.

  Wielbasis lengte 3 (3.640 mm) / lengte 4 (4.490 mm)
  ERGO-gecertificeerd
  Tot 6 personen
  tot 2.250 kg laadvermogen1

  Plan adviesgesprek
1. Het laadvermogen is gebaseerd op basis van rijbewijs C(1). Het maximaal laadvermogen op basis van rijbewijs B is 1.000 kg.
×
Ergo gecertificeerd
ERGO gecertificeerd.

Als eerste op de markt is de Kipper van Volkswagen Bedrijfswagens ERGO gecertificeerd. De bedrijfswagen voldoet aan alle ergonomische aspecten van de relevante Arbo-wetgeving. Dit houdt in dat de opbouw van de Kipper in alle opzichten is afgestemd op de gebruiker. Hiermee is de Volkswagen Bedrijfswagens Kipper uitermate geschikt om in te zetten bij onder meer:

 • Gemeentelijke groenvoorzieningen
 • Hoveniers
 • Wegenbouwers
 • Aannemers 
 • Sociale werkplaatsen
Optiemogelijkheden
Ontdek de mogelijkheden

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper kent onder andere de volgende mogelijkheden:

 • Enkele of dubbele cabine
 • Achterover of driezijdig kiepend
 • Traanplaat opbergkist
 • Afneembare opzetborden
 • Afneembaar zwaailicht

Neem contact op met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en bespreek jouw wensen.

Partner van den Born

Maatwerkpartner.

Van den Born.

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is ontwikkeld in samenwerking met Van den Born Carrosserie. Sinds begin jaren 70 werken Volkswagen Bedrijfswagens en Van den Born al met elkaar samen. Dit is een logische keuze: Van den Born Carrosserie heeft jarenlange ervaring in het vakkundig aanpassen van bedrijfsauto’s en werkt volgens de allerhoogste standaarden op het gebied van gebruiksgemak en veiligheid.

Meer weten?