2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Belading van Transporter Pick-up met hijskraan

Maatwerk in carrosseriebouw.

Carrosseriebouw van Volkswagen Bedrijfswagens.

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gesloten laadbak, open laadbak, kipperrolstoelbus of een koelwagen.

Voor elke vakman met een echte bus de juiste ombouw en inrichting.

Crafter Gesloten Laadbak voor logistieke onderneming

Gesloten laadbak.

Groot in efficiency.

De Crafter Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak. We werken samen met een tweetal partners: cityBOX en Karhof BesteBak, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Beide bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen

Crafter Kipper

Kipper.

Efficiënt in gebruik.

Bij de ontwikkeling van de Transporter en Crafter Kipper is gebruikt gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Mede door de branchespecifieke benadering is er altijd een bedrijfswagen Kipper die voldoet aan de wensen van jouw bedrijf. Door het lange krulsnoer aan de afstandsbediening kan de gebruiker altijd zicht houden op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen. 

De bovenkant van een Crafter Solar Koelwagen

Koelwagen.

Precies op temperatuur.

De Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen is in samenwerking met Carrosseriefabriek Harderwijk ontwikkeld om goederen op de juiste temperatuur te vervoeren met het HACCP keurmerk. De koelwagens zijn voorzien van een naadloze afwerking en ingebouwde LED-verlichting. De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter en e-Crafter en tevens leverbaar als solar koelwagen. Ontdek alle mogelijkheden van de koelwagens van Volkswagen Bedrijfswagens.

Voor- en zijkant van de Crafter Open Laadbak

Open laadbak

Kies voor ruimte.

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig hebt voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

Rolstoelvervoer voor het treinstation

De Crafter Rolstoelbus.

Comfortabel voor iedereen.

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer, en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien.

Bedrijfswagens met in- en ombouw op een rij

Vragen over in- en ombouw?