2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Belading van Transporter Pick-up met hijskraan

Maatwerk in carrosseriebouw.

Carrosseriebouw van Volkswagen Bedrijfswagens.

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gesloten laadbak, open laadbak, een rolstoelvervoer of een Solar koelwagen die koelt op zonne-energie.

Voor elke vakman met een echte bus de juiste ombouw en inrichting.

Crafter Gesloten Laadbak voor logistieke onderneming

Gesloten laadbak.

Groot in efficiency.

De Crafter Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak. We werken samen met een tweetal partners: cityBOX en Karhof BesteBak, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Beide bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen

Voor- en zijkant van de Crafter Open Laadbak

Open laadbak

Kies voor ruimte.

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

Rolstoelvervoer voor het treinstation

De Crafter Rolstoelvervoer.

Comfortabel voor iedereen.

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer, en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien.

De bovenkant van een Crafter Solar Koelwagen

Solar koelwagen.

Koelen op zonne-energie.

Vind je het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Maak dan kennis met het Solar koelsysteem die geschikt is voor het koelen van de Caddy, Transporter en Crafter. Ontdek jouw Solar koelwagen.

Bedrijfswagens met in- en ombouw op een rij

Advies over in- en ombouw?