2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Crafter rolstoelvervoer met een rolstoellift

Crafter Rolstoelvervoer.

De nieuwe Crafter Rolstoelvervoer.

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de nieuwe Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien. Gemakkelijk en comfortabel 4 rolstoelpassagiers vervoeren.

  • Crafter rolstoelvervoer: tot in de perfectie geregeld!

    Denk aan elektromechanische stuurbekrachtiging en een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel. Maar vooral ook alles wat nodig is om rolstoelen snel en veilig op en van hun plaats te krijgen. De nieuwste veiligheids- en assistentiesystemen zijn onderdeel van deze unieke Crafter voor rolstoelvervoer, die je elke dag vooruit helpt.

  • Afmetingen rolstoel-taxibus: 2 uitvoeringen

    De nieuwe Crafter rolstoelbus biedt volop ruimte voor 4 rolstoel-passagiers, máár kan maximaal zelfs 8 personen vervoeren. Hij is beschikbaar met Lengte 3, interieur lengte 3.450 mm én op Lengte 4, interieur lengte 4.300 mm (zonder inbouw). Gehandicaptenvervoer zonder beperkingen, dat is het idee.

  • Veel kilometers? Veel gemak

    Maak jij lange dagen op de weg? Dan is de Crafter met optioneel verkrijgbare 8-traps automaat en voorwielaandrijving ideaal.

Rolstoelombouw met méér comfort.

Rolstoelombouw met méér comfort.

Volkswagen Bedrijfswagens helpt rolstoelvervoer naar een steeds hoger plan. Constant zoeken we naar innovatie, net als onze development-partners. Vergaand onderzoek wees uit wat rolstoelbus-chauffeurs en hun passagiers exact willen. Het resultaat: een innovatieve rolstoelombouw die onder meer voorzien is van rolstoelplaatsen die je met een centrale hendel vergrendelt en ontgrendelt. Ideaal dus voor de bestuurder, bukken is namelijk niet meer nodig.

Een rolstoel aanhaken al vóórdat deze naast een andere wordt gemanoeuvreerd: ook heel eenvoudig in de rolstoelvriendelijke Crafter-taxibus. De spanbanden van de voorste retractoren zijn namelijk ruim 2 meter lang. Verhoogde veiligheid wordt gerealiseerd door onder meer de slijtvaste, anti-slip-vloer, de verschillende inloopstangen en een verlaagde instap.

Perfecte rolstoel-taxibus door speciaal pakket.

Om de Crafter volledig geschikt te maken voor rolstoel- en gehandicaptenvervoer, heeft Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal voorbereidingspakket ontwikkeld. Het pakket van deze ultieme aangepaste rolstoelbus bestaat onder meer uit: ruiten in laadruimte, LED-laadruimteverlichting, analoog koppelstation, elektrische luchtverwarming, versterkte vering, bandenspanningssensoren, zijmarkeringslichten, achterruitverwarming, AGM-accu (520A/92Ah) en versterkte dynamo 250A 
 
Meer weten over bovenstaande of andere rolstoelvriendelijke ombouw-mogelijkheden voor jouw perfecte rolstoelbus, die tot max. 8 personen kan vervoeren? Plan een afspraak met de VWB-dealer bij jou in de buurt.

Crafter rolstoelvervoer met een rolstoellift

Advies over de Crafter Taxibus?