2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Nood- en hulpdiensten.

Nood- en hulpdiensten.

Bedrijfswagens die zijn berekend op hun veeleisende taak.

In gevallen van nood telt iedere seconde. Hoe sneller hulpdiensten ter plaatse kunnen zijn, hoe beter. Dit vraagt om een wagenpark dat betrouwbaarheid en bovengemiddelde prestaties koppelt aan een uitvoering, die perfect op de betreffende taken is afgestemd. Voor dergelijk maatwerk is Volkswagen Bedrijfswagens jouw aangewezen leverancier. Met ombouw en wageninrichting conform jouw specificaties, inclusief de vereiste signalering en bestickering. En omdat calamiteiten niet naar de klok kijken, garandeert Volkswagen Bedrijfswagens als verantwoordelijke mobiliteitspartner snelle service waar en wanneer noodzakelijk.

 

Vervoersoplossingen voor joúw branche.

 • Amarok Brandweer.

  Door de mogelijkheid om 5 personen te vervoeren in combinatie met een ruime laadruimte is de Amarok Dubbele cabine zeer geschikt als ondersteuningswagen bij hulpdiensten, bijvoorbeeld de brandweer.

  Informeer bij jouw dealer
 • Caddy Brandweer.

  Door de mogelijkheid om 5 personen te vervoeren in combinatie met een ruime afgesloten laadruimte is de Caddy zeer geschikt als ondersteuningswagen bij hulpdiensten, bijvoorbeeld de brandweer.

  Meer informatie
 • De Amarok Pick-up Veegdiensten.

  Zowel de Amarok Enkele cabine als de Amarok Dubbele cabine is zeer geschikt als basis voor de inzet bij hulpdiensten en schoonmaakdiensten.

  Informeer bij jouw dealer
 • De Amarok Sneeuwschuiver.

  De Amarok Dubbele cabine kan eenvoudig ingezet worden voor nood- en hulpdiensten. Bijvoorbeeld als sneeuwschuiver voor strooidiensten. Dankzij zijn oersterke chassis en vierwielaandrijving is de Amarok dé betrouwbare basis voor veeleisende taken.

  Informeer bij jouw dealer
 • De Caddy Hulpdiensten.

  Dankzij zijn ruime laadruimte en de mogelijkheid tot het vervoeren van 5 personen is de Caddy zeer geschikt voor de inzet bij nood- en hulpdiensten. Zo kan de Caddy ingezet worden als signaleringsvoertuig bij (weg)werkzaamheden.

  Informeer bij jouw dealer
 • De Crafter Sneeuwschuiver.

  De Crafter Chassis Enkele cabine is eenvoudig in te zetten voor nood- en hulpdiensten. Zo kunt u de Crafter ombouwen voor hulpvoertuig van strooidiensten bij sneeuw en gladheid. Dankzij zijn dubbele achteras en achterwielaandrijving is de Crafter Sneeuwschuiver geschikt voor alle terreinen.

  Informeer bij jouw dealer

Meer weten?