2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Transporter in landbouw en groenvoorziening

Landbouw en groenvoorziening.

Crafter ERGO Kipper, krachtige alleskunners. Altijd inzetbaar, waar dan ook.

Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Zo moet jouw bedrijfswagen (juist) ook kunnen presteren op onverharde wegen. Of een pad kunnen banen door weiland of bos. Bij het werken in en aan de natuur komt vierwielaandrijving goed van pas. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met zekerheid van uitstekende service, door weer en wind. Dé mobiliteitspartner in landbouw en groenvoorziening? Dat is natuurlijk Volkswagen Bedrijfswagens.

Maatwerkoplossing Groenpartners

Volkswagen Bedrijfswagens heeft in samenwerking van den Born een kipper ontwikkelt die aansluit op de dagelijkse behoefte van Groenpartners. Groenpartners werkt dagelijks in kwetsbare gebieden waardoor het van belang is dat de bedrijfswagen het werk zo makkelijk mogelijk maakt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek jouw wensen met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

image

Maak kans op kaarten voor Groentechniek Holland Vakbeurs

Van 10 tot 12 september is de vierde editie van De Groentechniek Holland vakbeurs. Wil jij kans maken op gratis kaarten? Laat je gegevens achter en wellicht zien we je daar!

Onze sterke punten.

Vervoersoplossingen voor joúw branche.

Crafter met Aluca inbouwmogelijkheden

Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand.

Wij begrijpen als geen ander dat elke klus anders is. Daarom staat het Volkswagen Bedrijfswagens-team voor jou klaar om voertuigen die passen bij jouw werkzaamheden.

Dit zijn de beschikbare accessoires:

  • Opties voor kastinrichting
  • Trekhaak
  • Sidebars
  • Laadruimtebescherming
  • Instaplijsten linker- en rechtervoorportier

Meer weten?