2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
Transporter in landbouw en groenvoorziening

Landbouw en groenvoorziening.

Crafter ERGO Kipper, krachtige alleskunners. Altijd inzetbaar, waar dan ook.

Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Zo moet jouw bedrijfswagen (juist) ook kunnen presteren op onverharde wegen. Of een pad kunnen banen door weiland of bos. Bij het werken in en aan de natuur komt vierwielaandrijving goed van pas. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met zekerheid van uitstekende service, door weer en wind. Dé mobiliteitspartner in landbouw en groenvoorziening? Dat is natuurlijk Volkswagen Bedrijfswagens.

Crafter Dubbele Cabine met gekantelde kipper

Groene sector vakbeurs.

Ook in 2019 staat Volkswagen Bedrijfswagens opnieuw op de groene sector vakbeurs. Op 15, 16, 17 januari wij vertellen je graag alles over onze modellen en maatwerkoplossingen voor jouw branche.

Onze sterke punten.

Vervoersoplossingen voor joúw branche.

Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand.

Crafter met trap bevestigd aan de achterzijde

Uiteraard is je Volkswagen bedrijfswagen aan te passen naar jouw wensen. Er zijn verschillende accessoires zoals slimmere opbergruimtes, extra comfortmogelijkheden, aanvullende bescherming of multimedia-oplossingen.

Er zijn accessoires beschikbaar zoals:

  • Kasteninrichting
  • Vloer-en wandbekleding
  • Schappensystemen
  • Trekhaak 
  • Bestickeren en wrappen
  • Signalering 

Meer weten?