2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Mensen uit verschillende beroepen naast elkaar staand

Branches.

Een bedrijfswagen op maat, toegepast op jouw branche.

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wil je maar één ding: dat de wagen aansluit bij jouw bedrijf, branche en wensen. Bij Volkswagen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is. Vandaar dat we een legio aan ombouwmogelijkheden bieden voor iedere bedrijfswagen. Want of je nu een schilder, timmerman, bloemenleverancier of pakketbezorger bent: jij wilt een wagen die past bij jouw beroep. Daarnaast bieden we ook tal van mogelijkheden voor personen met beperkte mobiliteit.

Transporter Pick-Up wordt geladen door twee mannen

Bouw.

Voor elke bouwondernemer de ideale bedrijfswagen.

Welke bouwwerkzaamheden je ook uitvoert, een Volkswagen bedrijfswagen is perfect aan te passen naar jouw specifieke behoeften. Er is volop keuze in de uitrusting, de motorisatie, het interieur, de infotainment en de laadruimte inbouwmogelijkheden.

image

Transport en logistiek.

Pakketbezorger laadt een witte Volkswagen Transporter

Al jouw mobiliteitseisen omtrent continue inzetbaarheid, comfort en gunstige rijeigenschappen komen samen in de oplossingen van Volkswagen Bedrijfswagens, dé mobiliteitspartner in transport en logistiek.

Bakkers in een bakkerij met een Volkswagen Caddy

Horeca, detail- en groothandel.

Dagelijks onderweg naar tevreden klanten.

Het brede assortiment maakt Volkswagen Bedrijfswagens tot dé mobiliteitspartner voor horeca, detail- en groothandel, van praktische Caddy tot volumineuze Crafter CityBOX en koelwagen inbouw.

Hoveniers laden Transporter Pick-up uit

Landbouw en groenvoorziening.

Thuis op elk terrein, door weer en wind.

Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met zekerheid van uitstekende service, door weer en wind.

Caddy en Transporter taxi's voor een kantoorgebouw

Personenvervoer.

Voor een onbezorgde reis van deur tot deur.

Of de passagiers die je vervoert leerlingen of ouderen zijn, dat maakt voor Volkswagen Bedrijfswagens niet uit. Wij zorgen er voor dat jouw passagiers altijd op comfortabele wijze hun bestemming bereiken. Je maakt het verschil voor de passagiers met een slimme mobiliteitskeuze. Wij helpen je graag met het kiezen van een betrouwbaar transportmiddel met ongekend rijcomfort en voorzien van moderne veiligheidssystemen.

Service monteur met een Crafter op de achtergrond

Service en installatie.

Altijd op tijd met je gereedschap ter plaatse.

In jouw branche gaat service veel verder dan een glimlach. Werkzaamheden moeten vaak direct worden uitgevoerd, zoals installatie, reparatie of onderhoud. Kies voor Volkswagen Bedrijfswagens, die begrijpt waar de wereld van service om draait.

Afzetting van de snelweg door nood- en hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten.

Het zekere voor het onzekere, omdat elke seconde telt.

Omdat calamiteiten niet naar de klok kijken, garandeert Volkswagen Bedrijfswagens snelle service waar en wanneer noodzakelijk.