2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Transporter Pick-up beladen met een hijskraan

Maatwerk.

Je hebt standaard. En je hebt jouw standaard.

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. Verschil moet er zijn.

Carrosseriebouw van Volkswagen Bedrijfswagens.

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, AmarokCrafter en e-Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een open laadbak of een koelwagen die koelt op zonne-energie.

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw.

Bedrijfswageninrichting

Met ons grote assortiment aan Volkswagen accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar de maatstaven van jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer adviseert je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekocht Volkswagen passen. Bovendien ben je met onze speciaal opgeleide monteurs altijd verzekerd van snelle en vakkundige montage. 

Aluca bedrijfswageninrichting

ALUCA bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen Bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk Aluca van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire systeem Aluca zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.

image

Betimmering bedrijfswagen

Ben je op zoek naar de juiste laadruimte inrichting voor jouw bedrijfswagen, zodat je producten tijdens het vervoeren niet beschadigd raken? Een simpele en effectieve manier voor het inrichten van jouw laadruimte, is je laadruimte betimmeren. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw laadruimte te betimmeren. Uiteraard zijn de vloer, wanden en lat om lat betimmering geheel afgestemd op de maatvoering van jouw type bedrijfswagen. Ontdek de mogelijkheden.

Crafter Kipper in de groenvoorziening

Een bedrijfswagen op maat, toegepast op jouw branche.

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wil je maar één ding: dat de wagen aansluit bij jouw bedrijf, branche en wensen. Bij Volkswagen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is.