2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Transporter Pick-up beladen met een hijskraan

Maatwerk.

Je hebt standaard. En je hebt jouw standaard.

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. Verschil moet er zijn.

Bouwvakkers beladen Pick-up met hijskraan

Bouw.

Voor elke bouwondernemer de ideale bedrijfswagen.

Welke bouwwerkzaamheden je ook uitvoert, een Volkswagen bedrijfswagen is perfect aan te passen naar jouw specifieke behoeften. Er is volop keuze in de uitrusting, de motorisatie, het interieur, de infotainment en de laadruimte inbouwmogelijkheden.

Pakketbezorger onderweg naar een witte Volkswagen Transporter

Transport en logistiek.

Voor elk transportbedrijf de perfecte bedrijfswagen.

Al jouw mobiliteitseisen omtrent continue inzetbaarheid, comfort en gunstige rijeigenschappen komen samen in de oplossingen van Volkswagen Bedrijfswagens, dé mobiliteitspartner in transport en logistiek.

Geparkeerde Caddy bij bakkerij in de stad

Horeca, detail- en groothandel.

Dagelijks onderweg naar tevreden klanten.

Het brede assortiment maakt Volkswagen Bedrijfswagens tot dé mobiliteitspartner voor horeca, detail- en groothandel, van praktische Caddy tot volumineuze Crafter CityBOX en koelwageninbouw.

Transporter Dubbele Cabine met planten in de laadbak

Landbouw- en groenvoorziening

Thuis op elk terrein, door weer en wind.

Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Voor hovenier, plantsoenendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met zekerheid van uitstekende service, door weer en wind.

Caddy en Transporter taxi's voor een kantoorgebouw

Personenvervoer

Voor een onbezorgde reis van deur tot deur.

Of de passagiers die je vervoert leerlingen of ouderen zijn, dat maakt voor Volkswagen Bedrijfswagens niet uit. Wij zorgen er voor dat jouw passagiers altijd op comfortabele wijze hun bestemming bereiken. Je maakt het verschil voor de passagiers met een slimme mobiliteitskeuze. Wij helpen je graag met het kiezen van een betrouwbaar transportmiddel met ongekend rijcomfort en voorzien van moderne veiligheidssystemen.

Service monteur met een Crafter op de achtergrond

Service en installatie.

Altijd op tijd met je gereedschap ter plaatse.

In jouw branche gaat service veel verder dan een glimlach. Werkzaamheden moeten vaak direct worden uitgevoerd, zoals installatie, reparatie of onderhoud. Kies voor Volkswagen Bedrijfswagens, die begrijpt waar de wereld van service om draait.

Afzetting van de snelweg door nood- en hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten

Het zekere voor het onzekere, omdat elke seconde telt.

Omdat calamiteiten niet naar de klok kijken, garandeert Volkswagen Bedrijfswagens snelle service waar en wanneer noodzakelijk.

Carrosseriebouw van Volkswagen Bedrijfswagens.

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een open laadbak of een rolstoelvervoer die koelt op zonne-energie.

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw en inrichting.