2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
fleetportal.

De Fleetportal.

Fleetportal.

Kosten en administratie van jouw wagenpark beter beheersbaar.

Speciaal voor wagenparkbeheerders (fleetowners) heeft Volkswagen Bedrijfswagens in samenwerking met MIND de slimme Fleetportal ontwikkeld. Met de Fleetportal heb je werkelijk alles in handen om jouw wagenpark efficïenter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Je ziet via de wagenparkbeheer-software in één oogopslag welke bedrijfswagens actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bovendien kun je bestuurders bewust maken van verbeterpunten in hun rijgedrag, met als resultaat een lagere brandstofrekening. Kies je ook voor meer overzicht, meer inzicht en minder kosten?

Handig om te weten.

Volkswagen Bedrijfswagens werkt nauw samen met MIND. MIND heeft een smartbox ontwikkeld die zowel op alle nieuwe als (bijna) alle oudere modellen van Volkswagen Bedrijfswagens aangesloten kan worden. Door deze MIND-smartbox worden voertuigen ‘connected’. Ook kunnen deze voertuigen - afhankelijk van de wensen van de wagenparkbeheerders - zichtbaar worden in de Fleetportal. Lees hier meer over MIND.

Elke bedrijfswagen in jouw wagenpark stuurt real-time gegevens naar jouw Fleetportal-. De Fleetportal staat in directe verbinding met de Mijn Volkswagen-functionaliteit in de Volkswagen bedrijfswagens binnen uw wagenpark. De auto stuurt via een beveiligde verbinding gegevens naar de slimme software. Maar ook naar de Mijn Volkswagen bedrijfswagens-app op de smartphone van de bestuurders. Goed om te weten voor fleetowners: Het werkt niet andersom. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om de voertuigen op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. 

De Fleetportal is geschikt voor Volkswagen bedrijfswagens-modellen met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen module. Deze is op dit moment alleen nog beschikbaar voor nieuwe modellen.

Proactief besparen. Wees hoge kostenposten te slim af.

Duurzaamheid. Stimuleer efficiënt rijgedrag.

Gemak. Optimale gebruiksvriendelijkheid.

Jouw wagenpark in beeld door middel van GPS

Inzicht en overzicht.
De status van jouw wagenpark beter in beeld.

Jouw wagenpark efficiënter inplannen.
Volg en traceer via de GPS-module.

Dankzij de ingebouwde GPS-module zie je als fleetowner real-time waar jouw bedrijfswagens zich bevinden. Zo kun je ze onder meer efficiënter inplannen. Daarnaast kun je checken wat de status van de wagens is. Je ziet kortom in één oogopslag of en waar ze inzetbaar zijn.

Inzicht in uitstoot wagenpark

Inzicht in jouw uitstoot.
Optimaliseren CO2 footprint.

Voorkom als fleetowner onnodige ritten.
Beter voor jouw budget én het milieu.

Met de Fleetportal gaat plannen van de inzet van jouw bedrijfswagens veel efficiënter, want je ziet real-time de locatie van jouw auto’s. Bovendien kun je de routes aanpassen bij onverwachte gebeurtenissen. Zo voorkom je dat er onnodige kilometers gemaakt worden. Je bespaart niet alleen veel brandstof, maar jouw wagenpark stoot ook minder CO2 uit. Wel zo duurzaam.

image

Benieuwd naar de opties voor jouw bedrijf?