2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Je hebt uit de hand. En je hebt in de hand.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ben je altijd verbonden met je bedrijfswagen. De app geeft inzicht in je bedrijfswagen en houdt grip op je kosten. Zo rijd je tot 14% zuiniger met de rijstijlscore en heb je inzicht in zakelijke en privé gemaakte ritten. Verschil moet er zijn.

✔ Rijd tot 14% zuiniger
✔ Houd jouw ritregistratie bij 
✔ Volg jouw bus op afstand
Inzicht in jouw wagenpark
✔ NIEUW: Betaal nooit teveel parkeergeld
✔ En veel meer...

 

Nieuw in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Nu ook beschikbaar voor ouder​e Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Heb je een Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter of Amarok vanaf bouwjaar 2006, dan heb je vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagens app. Je kunt de app eenvoudig activeren door de module aan te schaffen bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Er zal een speciale module in jouw bedrijfswagen gemonteerd worden met een simkaart die jouw smartphone continue informeert over de wagenstatus.

Handig om te weten.

Wanneer je een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen koopt, kun je deze direct laten connecten. Je kunt dan gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en ritregistratie. Tevens is het sinds kort mogelijk jouw bedrijfswagen op een later moment te connecten. Dit is mogelijk op de volgende modellen:

 • Caddy 3
 • Caddy 3 GP
 • Caddy 4
 • Transporter 5
 • Transporter 5 GP
 • Transporter 6
 • Crafter
 • Crafter GP
 • Amarok
 • Amarok GP

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app staat in directe verbinding met jouw Volkswagen bedrijfswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit jouw bedrijfswagen naar jouw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om jouw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel. 
Lees de gebruiksvoorwaarden en bekijk hoe je zich registreert.

Volkswagen Bedrijfswagens hecht veel belang aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Zo kies je jouw eigen voorkeursdealer en kun je desgewenst historische ritgegevens verwijderen.


Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app heeft je wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen Bedrijfswagen module nodig. Deze module is alleen geschikt voor selecteerde modellen (zie hieronder). De kosten van de module zijn € 206,- excl. btw, inclusief inbouw en een driejarig data-abonnement. Daarmee maak je drie jaar onbeperkt gebruik van de app binnen de EU.

De module is leverbaar op alle nieuwe bedrijfswagens en op onderstaande modellen:

 • Caddy 3
 • Caddy 3 GP
 • Caddy 4
 • Transporter 5
 • Transporter 5 GP
 • Transporter 6
 • Crafter
 • Crafter GP
 • Amarok
 • Amarok GP

Wij blijven de app continue voorzien van kleine en grote updates. Raadpleeg daarom de App Store of Play Store om te controleren of je over de laatste versie beschikt

De ritgegevens zijn niet verloren. Waarschijnlijk zijn ze nog niet verwerkt. Ze worden dan zo spoedig mogelijk aangevuld. 
Binnen een aantal weken wordt de knop toegevoegd die het mogelijk maakt om de ritten te downloaden. (Alleen mogelijk indien het rittenadministratie abonnement aangeschaft is).

Al jouw ritten in één duidelijk overzicht.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app biedt jou een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten.

Think Blue-score. Weet hoe zuinig je rijdt.

Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app wordt zuinig rijden heel makkelijk. Je ziet in één keer wat jouw rijgedrag is ten opzicht van andere Volkswagen Bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan jouw gemiddelde snelheid. Leer meer over zuiniger rijden en bespaar zo tot wel 14% op jouw brandstof.

Onderhoud. Vermijd pech en word snel geholpen.

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app weet je altijd precies wanneer jouw wagen onderhoud nodig heeft. Je ziet ook de betekenis van een lampje dat plots gaat branden en wordt geïnformeerd over de apk die je binnenkort moet plannen. Toch gestrand met pech? Dank schakel je via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice in.

Even checken. Zeker weten of alles in orde is.

Je vindt jouw bedrijfswagen altijd overal terug.

Je weet soms niet zeker of jouw Volkswagen bedrijfswagen op slot zit. En dat met al het waardevolle gereedschap in jouw bus. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app je direct geruststellen. Je hoeft de deur niet meer uit om het te checken. Waar je ook bent. Handig toch?

Deuren vergrendeld icoon mijn bedrijfswagen app
 1. Zijn de deuren dicht? 
  Open het dashboard van jouw app en je weet het.
  Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app controleer je altijd en overal of jouw Volkswagen op slot staat. Zo hoef je alleen nog de deur uit als dit niet het geval is.

 2. Jouw Volkswagen in beweging? 
  De app meldt het direct.
  Als je het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app hebt ingeschakeld, krijg je direct een melding zodra jouw bedrijfswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.
Bewegings alert bij het verplaatsen van uw voertuig

Uw Volkswagen in beweging?

De app meldt het direct. 
Als u het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw bedrijfswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.

Ja, ik wil ook de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app!


De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app biedt veel voordelen. Om hier ook van te profiteren heb je een Volkswagen Bedrijfswagen nodig. Bij een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen is het mogelijk om een module te installeren waarmee je verbinding kunt maken met de app. Als je al een bedrijfswagen van ons rijdt is het ook mogelijk om de appmodule alsnog te laten installeren. Jouw dealer helpt jou graag verder.

Meer service.