2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Registreer en activeer Car-Net

Hoe activeer je jouw Car-Net? Registreer en activeer nu!

Hier leer je hoe je Car-Net op de portal kunt instellen. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw mobiele online diensten te gebruiken via de Car-Net-app of het Infotainmentsysteem in jouw Volkswagen bedrijfswagen.

Registreer op het Klantenportaal

Stel Car-Net eenvoudig in vanuit jouw eigen huis. Deze video-zelfstudie laat je zien hoe je de mobiele online services van Volkswagen Bedrijfswagens in enkele stappen kunt lanceren via de Car-Net-portal. Gebruik jouw computer of -tablet voor toegang tot het brede scala aan Car-Net-services.

Ga nu aan de slag en introduceer mobiele online services in jouw Volkswagen bedrijfswagen!

Activeer met behulp van de Car-Net-app

Gebruik jouw smartphone om de mobiele online services van Volkswagen Bedrijfswagens snel en eenvoudig te starten, waar je ook bent. Met de Car-Net-app kun je snel en eenvoudig een account maken om mobiele online services in jouw bedrijfswagen te introduceren. Deze video toont de afzonderlijke stadia van dit proces. Het volgende gedeelte bevat aanvullende schriftelijke instructies, die details bevatten over alle stappen die je moet lezen.

Activeer met jouw Infotainmentsysteem

Car-Net kan snel en gemakkelijk via het Infotainmentsysteem worden ingesteld terwijl jouw bedrijfswagen geparkeerd staat. Deze video neemt je mee door het activeringsproces in je voertuig. Je leert de stappen die je moet nemen om toegang te krijgen tot de voordelen van Car-Net. Er zijn ook schriftelijke instructies beschikbaar die je kunt downloaden en afdrukken.

Ga nu aan de slag met Car-Net en gebruik de online mobiele diensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Een internetverbinding tot stand brengen

Om van alle voordelen van online mobiele services te kunnen genieten, heb je een actieve Car-Net-licentie en een internetverbinding in jouw bedrijfswagen nodig. Verschillende opties zijn beschikbaar, afhankelijk van de uitrusting in het voertuig. De video legt deze opties uit en begeleid je bij de afzonderlijke stappen.

Gebruik de praktische diensten van Car-Net. Ga nu online.