2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Car-Net FAQ.

Wij beantwoorden jouw vragen

Nieuwe services, praktische hulp en handige apps: welkom in de wereld van Car-Net. Onze FAQ beantwoordt jouw vragen over algemene onderwerpen, jouw contract en de Guide & Inform-diensten. Ook bieden wij nuttige tips en trucs aan met betrekking tot Car-Net.

image

Algemene informatie Car-Net

Hier vind je antwoorden op algemene vragen m.b.t. aan de slag gaan met Car-Net - van het maken van een gebruikersaccount tot het opzetten van een internetverbinding in jouw bedrijfswagen. Daarnaast bieden we ook informatie over privacy en hoe de services te activeren.

image

Contract informatie

Wij beantwoorden jouw vragen over activering van diensten, bestaande contracten, betalings- en contractperioden. Je leert ook wat je moet overwegen als je jouw Volkswagen bedrijfswagen wilt verkopen en de services wilt overdragen aan de nieuwe eigenaar.

image

Guide & Inform

Ontdek alles over onze Guide & Inform-diensten. Hoe bewaar ik mijn interessante punten? Hoe is de service "Parkeerruimten" nuttig? En hoe krijg ik up-to-date informatie over verkeer, wegwerkzaamheden, ongevallen en congestie? We laten het je hier zien.

image

Security & Service

De Security & Service-services bieden mobiele toegang tot belangrijke voertuigfuncties. Heb je vragen over deze gegevens of het statusrapport? Wil je weten wat de voordelen zijn van Speed Alert en Area Alert, of het bereik van de claxon & waarschuwingsknipperlichten afstandsbediening? Lees dan verder.

image

Tips & Tricks

Wat kan ik doen als ik geen gebruikersaccount kan maken? Waarom wordt de registratiecode niet geaccepteerd in mijn voertuig? Waarom kan ik niet inloggen op de Car-Net-app? We bieden handige tips over Car-Net-services.

Vragen? Bel ons.

0800 - 555 7000 (gratis)

Maandag - vrijdag: 08.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 08.00-18.00 uur