2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

App-Connect

Bedien apps via de radio of het navigatiesysteem

Smartphones hebben voor elke gelegenheid een geschikte app. Met Car-Net App Connect kun je ze gebruiken voor praktische ondersteuning achter het stuur: bekijk geselecteerde apps op de radio of het navigatiesysteem en bedien ze eenvoudig met behulp van het touchpad of de bedieningselementen van jouw bedrijfswagen.

Volkswagen's "Composition Media" radiosysteem en de "Discover Media" en "Discover Media Plus"* navigatiesystemen ondersteunen MirrorLink™, Android Auto™ en Apple CarPlay™.

*Alleen verkrijgbaar in het pakket voor de Multivan Comfort-, Multivan Highline- en California Ocean- en Coast-modellen.

Kies uit drie mogelijke technologieën:

Car-Net App-Connect omvat de MirrorLink®, CarPlay™ en Android Auto™ -technologieën. De beschikbaarheid van deze technologieën kan van land tot land verschillen, controleer of de applicaties beschikbaar zijn voor jouw bedrijfswagen op de website van de aanbieder. 

MirrorLink™

Smartphones zijn handig, je hebt het altijd bij je en voor elke situatie is er een geschikte app. Met MirrorLink ™ hoef je niet langer achter het stuur te zitten zonder deze praktische tool. Verbind eenvoudigweg jouw smartphone (die de MirrorLink™ -functie moet hebben) met het voertuig en gebruik jouw apps eenvoudig op het scherm van jouw infotainmentsysteem. Compatibiliteit is te vinden op www.mirrorlink.com.

image
Ontdek populaire apps van andere aanbieders

Of het nu gaat om informatie, entertainment of service: het Car-Net App-Connect assortiment groeit de hele tijd. Om een paar voorbeelden te noemen:

Glympse

Locatietransmissie in realtime: absoluut veilig en ongecompliceerd.

Android app nu beschikbaar bij Google Play

Download de iOS app uit de App Store

 

Parkopedia

'S Werelds grootste informatie-database voor parkeerplaatsen: beschikbaarheid, openingstijden en prijzen in realtime.

Android app nu beschikbaar bij Google Play

Download de iOS app uit de App Store 

image

Met Android Auto™ van Google kun je tijdens het rijden geschikte apps veilig vanaf jouw smartphone bedienen met behulp van het Android-besturingssysteem. Met Google Voice bedien je alles via spraakinvoer en kun je bijvoorbeeld naar nummers luisteren met Google Play Muziek, Pandora of Spotify. Veel andere apps worden ook al ondersteund. Ga voor meer informatie naar de Google-website.

image

Met CarPlay™ van Apple kun je geselecteerde apps op jouw iPhone beheren terwijl je onderweg bent. De apps kunnen worden bediend met al het gemak dat je van een iPhone gewend bent. Kaarten, telefoon, nieuws, muziek - alles met één druk op de knop. En als je ervoor kiest, kun je het systeem zelfs bedienen met stembesturing. Ga voor meer informatie naar de Apple-website.

Vereisten voor App-Connect.

Om jouw smartphone-apps met het touchscreen van jouw Volkswagen bedrijfswagen te bedienen, heb je een compatibele radio of een navigatiesysteem en een USB-kabel nodig.

image

Het Compositie Media radio systeem
Compositie Media is de juiste keuze voor het gebruik van Car-Net App-Connect in jouw bedrijfswagen. Zodra je jouw smartphone via de USB-interface op jouw bedrijfswagen aansluit, kan App-Connect zonder verdere registratie worden gebruikt.

image

Discover Media en Discover Media Plus navigatiesystemen
Volkswagen’s Discover Media en Discover Media Plus 2 navigatiesystemen ondersteunen MirrorLink™, Android Auto™ en Apple CarPlay™. Door App-Connect aan te schaffen, vind je voor elke smartphone de juiste oplossing in jouw bedrijfswagen. Standaard in Executive Plus pakket.

image

USB kabel
Verbind jouw smartphone en radio of navigatiesysteem met een geschikte USB-kabel om Car-Net App-Connect te gebruiken. Bij levering is de kabel al bij de meeste smartphones inbegrepen.