2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Car-Net.

Met Car-Net is je Volkswagen bedrijfswagen altijd verbonden.

Onze mobiele online diensten.

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen je nog vlotter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden, zoals Car-Net, waardoor je altijd verbonden bent. Ontdek de verschillende diensten en mogelijkheden.

Guide & Inform diensten.

Met de Guide & Inform diensten van Car-Net ben je beter geïnformeerd tijdens het rijden. Ontvang interessant nieuws tijdens jouw zoektocht naar een volgende bestemming of vind direct een beschikbare parkeerplaats. Maar dat is lang niet alles dat Guide & Inform te bieden heeft. Je vindt hier een overzicht van alle services.

Goed om te weten: Guide & Inform is de eerste drie jaar gratis. De drie jaar kosteloze gebruiksperiode begint bij de registratie of aanmelding in het Car-Net klantenportal. Na deze drie jaar is het mogelijk om tegen betaling gebruik te blijven maken van de services.

 

App-Connect

App-Connect heeft drie innovaties die jouw smartphone verenigen met het touchscreen van jouw infotainmentsysteem. De Mirrorlink™ apps, het nieuwe CarPlay™ van Apple en in de toekomst ook Android Auto™ van Google maken het rijden net nog wat makkelijker. Zo is Volkswagen de eerste autofabrikant die jou in staat stelt jouw auto met een van deze drie besturingssystemen te verbinden.

 

Security & Service

Wil je jouw bedrijfswagen altijd en overal in de gaten houden? Car-Net voor de Volkswagen Crafter omvat nu ook Security & Service: een uitgebreid mobiel servicepakket voor jouw Crafter. Toepassingen zoals het online antidiefstalalarm en de service planning bieden extra voordelen die het dagelijks gebruik van jouw Volkswagen Crafter veiliger, gemakkelijker en kosteneffectiever maken. En het beste van alles is dat het basisbeveiligings- en servicepakket tien jaar gratis is. Bovendien is het complete Security & Service Plus-pakket ook in het eerste jaar gratis beschikbaar.

 

image

Car-Net

Aanmelden voor Car-Net is mogelijk via het klantenportaal. Hier kun je ook de mobiel online diensten van Car-Net beheren en instellen.

Car-Net is beschikbaar op onderstaande modellen.

  • Caddy

  • Transporter

  • Crafter

  • Amarok

Vragen over Car-Net?

Technische voorwaarden

Met één van de volgende apparaten kun je Car-Net gebruiken in jouw bedrijfswagen. Beide apparaten ondersteunen Apple CarPlay™ en MirrorLink en in de toekomst ook Android Auto™.

Technische voorwaarden Car-net Discover Media en Discover Media Plus

De navigatiesystemen ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’.

Als je gebruik wilt maken van Car-Net Guide & Inform, kun je uit twee navigatiesystemen kiezen: ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’. Ze bieden de technische highlights van het radiosysteem ‘Composition Media’ aangevuld met een navigatiefunctie met 2D- en 2,5D-kaartweergave. Ook een tweede SD-kaartlezer en alle features om gebruik te maken van de mobiele onlinediensten van Car-Net zijn beschikbaar. 

Technische voorwaarden Car-net Composition Media

Het radiosysteem ‘Composition Media’.

Gebruik het optionele Car-Net App-Connect door jouw smartphone met een USB-aansluiting te koppelen aan jouw bedrijfswagen. Externe apparaten zijn ook aan te sluiten via Bluetooth of AUX-in. Het 6,33 inch touchscreen van de radio beschikt over een naderingssensor. Daarmee verschijnt het keuzemenu zodra ze signaleren dat een hand nadert. De geïntegreerde cd-speler speelt audio-cd’s. MP3’s en WMA-bestanden af. Een SD-kaartlezer geeft toegang tot nog meer kaartmateriaal of muziek. 

Meer service.