2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
Verzekeren van een bedrijfswagen

Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering.

Zekerheid tegen uitstekende voorwaarden en een scherpe premie.

Met de kilometers die je dagelijks maakt, wil je er zeker van zijn dat als er iets gebeurt met de bedrijfswagen, je goed verzekerd bent. Volkswagen Bedrijfswagens zorgt voor zakelijker zekerheid met de verschillende mogelijkheden.

Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering.

Op schade zit niemand te wachten. Maar mocht het toch gebeuren, dan zit je extra goed met de uitgebreide allrisk Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering. Je eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer repareert jouw Volkswagen bedrijfswagen met 100% originele onderdelen. Dit zorgt voor een hogere restwaarde, meer zekerheid en veiligheid. Vervangend vervoer is inbegrepen tijdens de duur van de reparatie. Ontdek de verzekeringsmogelijkheden van Volkswagen Bedrijfswagens en vraag je dealer naar een offerte.

Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering, de meest complete autoverzekering.

Voor iedere Volkswagen bedrijfswagen de juiste dekking. Met het onderstaande overzicht bepaal je zelf welke verzekering het beste bij jou en jouw Volkswagen Bedrijfswagen. 
Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij naar het dekkingsoverzicht.

DEKKINGSOVERZICHT
Volkswagen Bedrijfswagens
Basisverzekering
Volkswagen Bedrijfswagens 
Basisverzekering
Volkswagen Bedrijfswagens 
Basisverzekering
Volkswagen Bedrijfswagens
Plusverzekering
 
WA
(Wettelijke aansprakelijkheid)
WA+ Beperkt Casco
WA+ Uitgebreid Casco Basis
(all risk)
WA+ Uitgebreid Casco Plus
(all risk)
Schade aan personen en/of goederen van derden.
(aansprakelijkheid)
Hulpverlening bij schade Nederland en Buitenland.
Opzegservices.
Extra premiebescherming.
XSchade aan eigen bedrijfswagen door brand, ruitbreuk, natuurrampen, storm, diefstal, inbraak, rellen en loslopende dieren.
XSchade aan eigen bedrijfswagen door botsing, omslaan, te water raken en andere van buiten komende risico's.
X
X


Schadeverzekering voor inzittenden.
O
O
O

Vervangende bedrijfswagen gedurende reparatieduur.
X
X
X
✔ (1)
Vervangend vervoer bij diefstal.
X
X
X
✔✔ (2)
Vervangend vervoer bij total loss.
X
X
X
✔ ✔ (2)
Nieuwwaarderegeling voor nieuwe bedrijfswagens
X
X
X
12 mnd

✔ = standaard
= optioneel
= geen dekking

(1) = een gelijkwaardige vervangende Volkswagen bedrijfswagen bij reparatie (indien aanwezig).
(2) =  een gelijkwaardige vervangende Volkswagen bedrijfswagen bij een total loss en diefstal tot max. 30 dagen (indien aanwezig).

Financiële mogelijkheden Volkswagen Bedrijfswagens

Beleef de financiële proefrit.

Volkswagen Financial Services helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Door middel van een interactieve video waarbij je een 'proefrit’ maakt door het financiële landschap.

Meer weten?

Veelgestelde vragen bedrijfswagen verzekeren

Stuur een e-mail naar verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl met de juiste bankgegevens. Wij zorgen voor de verwerking van de juiste gegevens.

Stuur een e-mail naar verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl met een kopie van het vrijwaringsbewijs in de bijlage. Wij beëindigen de polis per verkoopdatum tenzij dit langer dan 28 dagen is. Dan wordt de dag dat de opzegging binnenkomt gehanteerd.

Om de premie te bepalen kijken wij naar o.a. de leeftijd en het adres van de regelmatige bestuurder, de bedrijfswagen, het aantal gereden kilometers per jaar, de schadevrije jaren en de gekozen dekking. Dit gebeurt ieder nieuw verzekeringsjaar en op het moment dat je de verzekering wijzigt.

Je ontvangt jouw polis en groene kaart per post. Mocht je deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl of bel 033-4791722.

Jouw huidige aantal schadevrije jaren is vaak terug te vinden op het polisblad van jouw huidige verzekering. Ook kun je het aantal schadevrije jaren opvragen bij jouw huidige verzekeraar. Hiervoor kun je eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen met de verzekeraar. Ook kun je deze informatie opvragen via Roydata.

Roydata is een centrale database waar jouw schadevrije jaren in vermeld staan. Als je jouw verzekering opzegt, zal jouw verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in dit systeem invoeren. Dit systeem wordt door ons gebruikt om te controleren of het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgegeven bij de aanvraag overeenkomt.

De Volkswagen bedrijfswagen verzekering is makkelijk te wijzigen. Je kunt wijzigingen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.

Volkswagen Financial Services – Volkswagen bedrijfswagen verzekering

Postbus 1119 3800 BC Amersfoort E-mail:
verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl
Tel: 033-4791722

Meer weten?