2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Hulp bij het lease van een bedrijfswagen

Bedrijfswagen Leasen.

Bedrijfsauto Leasen.

Zorgeloos op weg.

Met Volkswagen Bedrijfswagens Full Operational Lease ben je zorgeloos op weg. Voor een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe Volkswagen bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat je hoeft te doen is tanken. Je kunt zelfs voor een brandstofpas bij ons terecht. Aan het einde van je leasecontract lever je de auto weer in.

Volkswage​n Bedrijfswagens Full Operational Lease.

Alle voordelen op een rij.
 • Alles onder één dak geregeld bij jouw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer
 • Het beste onderhoud voor jouw Volkswagen bedrijfswagen
 • Allrisk verzekering.

Wil jij ook zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Vraag je dealer naar een berekening op maat en de lopende acties.

Hoe regel je Volkswagen Full Operational Lease?

 • Samen met de dealer bepaal je de looptijd van het full operational leasecontract en het aantal kilometers per jaar.
 • Aanvullend kun je kiezen voor vervangend vervoer en/of een brandstofpas.
 • Je ontvangt direct een offerte. Als alles naar wens is kun je het contract ondertekenen wordt de auto besteld.
 • Je krijgt een seintje wanneer je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen voor je klaar staat.
 • Aan het einde van je contract lever je de auto in.

Veelgestelde vragen bedrijfswagen Leasen

Alle kosten voor: afschrijving, rente, aflevering, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW zijn inbegrepen. 

De verzekering bestaat uit een unieke allrisk dekking die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van jouw Volkswagen bedrijfswagen dekt. Je sluit hiermee elk financieel risico uit. Wanneer je schade hebt aan jouw bedrijfswagen zorgen wij dat je snel weer de weg op kunt. De verzekering bestaat uit een unieke allriskdekking die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van je Volkswagen bedrijfswagen dekt. Je sluit hiermee elk financieel risico uit. Heb je schade aan jouw bedrijfswagen, dan zorgen wij dat er schadesturing plaatsvindt.

Je eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer is in alle gevallen je vaste aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. Je wordt dus niet naar een universeel of onbekend garagebedrijf verwezen om bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor schadeherstel aan jouw Volkswagen bedrijfswagen. 

Het leasecontract is optioneel te voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer jouw Volkswagen bedrijfswagen voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar je eigen dealer moet, dan krijg je daar gedurende de reparatieperiode de beschikking over een vervangende Volkswagen bedrijfswagen.

Onbeperkt rijden mag, maar de hoeveelheid kilometers heeft wel invloed op het maandbedrag dat wij in rekening brengen. Wordt het aantal afgesproken kilometers met 10% overschreden, dan maken wij een nieuwe berekening. Het is belangrijk om vooraf een reële inschatting te maken van het aantal te rijden kilometers.

Houd rekening met:

 • Woon-werkverkeer
 • Zakelijk te rijden kilometers
 • Privé kilometers
 • Vakanties

Indien er premieverhogingen zijn en er wettelijke wijzigingen plaatsvinden heeft Volkswagen Financial Services het recht om het maandbedrag aan te passen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of btw-aanpassing.

Dit zijn de (financiële) voorwaarden waaraan je moet voldoen om een leasecontract bij ons af te sluiten. Je dealer kan je hier meer informatie over geven.

Indien gewenst kunnen we een tankpas opnemen in het contract.

Meer weten?