2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Bedrijfswagen Leasen.

Bedrijfswagen Leasen.

Zorgeloos op weg.
Volkswagen Bedrijfswagens Full Operational Lease biedt zakelijke rijders een complete en persoonlijke oplossing. Reparatie, onderhoud, verzekering, afschrijving en belasting. Wij nemen je alle mobiliteitszorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand profiteer je altijd van de beste zorg en persoonlijke service van jouw Volkswagen Bedijfswagens dealer. Weten hoe een bedrijfswagen leasen werkt? Bekijk onderstaand filmpje. 

image

Volkswage​n Bedrijfswagens Full Operational Lease.

Alle voordelen op een rij.
  • Persoonlijke service van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer 
  • Alles onder één dak geregeld bij jouw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer
  • Het beste onderhoud voor jouw Volkswagen bedrijfswagen
  • Altijd de beste dekking

Full Operational Lease.

Full Operational Lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief: afschrijving, rente, afleverkosten, allrisk dekking, schadeverzekering inzittenden, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie en (inter)nationale pechhulp. Optioneel kun je kiezen voor vervangend vervoer, winterbanden en een brandstofpas.

 

Dekking (allrisk).

De verzekering bestaat uit een unieke allriskdekking die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van je Volkswagen bedrijfswagen dekt. Je sluit hiermee elk financieel risico uit. Heb je schade aan jouw bedrijfswagen, dan zorgen wij dat er schadesturing plaatsvindt.

 

Onderhoud en reparatie.

Jouw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer is in alle gevallen jouw vaste aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. Je hoeft dus niet naar een ander, onbekend garagebedrijf om bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan je Volkswagen bedrijfswagen.

 

Vervangend vervoer.

Mobiliteit is voor jou van groot belang. Daarom is het leasecontract optioneel te voorzien van vervangend vervoer. Wanneer voor een langere tijd je Volkswagen Bedrijfswagen voor onderhoud en/of reparatie naar de dealer moet, krijg je gedurende de reparatieperiode de beschikking over vervangend vervoer van Volkswagen Bedrijfswagens.

Meer weten?