2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Bedrijfswagen huren.

Een Volkswagen bedrijfswagen nodig?

Altijd een flexibele oplossing.

Wij begrijpen dat je als ondernemer niet altijd dezelfde hoeveelheid opdrachten hebt. Je hebt te maken met seizoenspieken of je hebt net een grote nieuwe opdracht voor één of meerdere jaren binnengehaald. Een nieuwe uitdaging die ook een nieuwe mobiliteitsbehoefte met zich meebrengt. Wat is handig en verstandig? Gelijk die mooie nieuwe Volkswagen bus of toch eerst tijdelijk een extra bus huren? Kortom het zou voor jou perfect zijn als je de inzet en de kosten van jouw nieuwe of extra bus goed kan afstemmen op jouw opdrachten. Hier helpen we je graag bij. 

Huren.

(vanaf 1 dag t/m 12 maanden)
Ideaal als je tijdelijk een extra bus nodig hebt en niet weet voor hoe lang. Of dit nu 1 dag of 365 dagen is: wij begrijpen dat dit soms lastig in te schatten is.  Daarom is het mogelijk het voertuig per dag opzegbaar, lekker makkelijk. Heb je een bus op jouw werklocatie nodig? Geen probleem. Specifieke wensen? Er staan meer dan 1.300 Volkswagen Bedrijfswagens in het land via je eigen vertrouwde Volkswagen Bedrijfswagen dealer en onze verhuurpartner Euromobil voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • 1300 bedrijfswagens, incl. maatwerk
 • Landelijk +150 locaties
 • Dagelijks opzegbaar

 

 

Shortlease. 

(vanaf 12 t/m 24 maanden)
Short Lease is voor iedereen die minimaal 1 jaar tot maximaal 2 jaar een eigen bus nodig heeft maar geen forse investering wilt doen. De optie van Volkswagen Pon Financial Services biedt je een mooie balans tussen  flexibiliteit, zekerheid en lage maandlasten waarbij je volledig ontzorgd wordt. Kortom niet de zorgen of lasten maar wél het gemak en de lusten. Het financiële risico ligt 100% bij Volkswagen Pon Financial Services waardoor je als ondernemer je budget kunt blijven gebruiken voor de kernactiviteit van jouw bedrijf.

(*) Optioneel kies je voor een lager eigen risico, vervangend vervoer en/of een tankcard. Standaard is jouw persoonlijke merkdealer je aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en banden. Je bedrijfswagen is dus altijd gegarandeerd in vertrouwde, professionele handen.

 • Flexibiliteit, met aanvullende opties
 • Scherp tarief, geen onverwachte kosten
 • Korte contractduur

Financial lease.

Slim vermogen opbouwen.

 • Fiscaal aantrekkelijke financiering
 • Laag vast maandbedrag

Een eigen bus voor een scherp bedrag per maand en met de hoge toekomstige inruilwaarde bouw je gelijk een stuk eigen vermogen op. 

Financial Lease is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wilt. Een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Een van de voordelen is de toekomstige inruilwaarde van je Volkswagen bedrijfswagen, hierdoor gaan j maandlasten van financial lease fors omlaag. 

Hoe werkt dat? Bij een gewone financiering betaal je rente en aflossing over het hele bedrag. Financial Lease is speciaal afgestemd op de hoge restwaarde van je Volkswagen Bedrijfswagen. Daarom kan je een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Operational lease.

Zorgeloos op weg inclusief de beste service.

 • Full service en continuïteit
 • Vast maandtarief
 • Auto staat niet op jouw financiële balans

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. Heel begrijpelijk. Als ondernemer en wagenparkbeheerder ben je met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag ben je 24 uur per dag, zeven dagen per week mobiel. Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark. 

Comfortabeler leasen kan eigenlijk niet. Je weet exact waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Alles omtrent je bedrijfswagen en je wagenpark is in een keer perfect geregeld.

Meer weten?