2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Financial Lease.

Slim vermogen opbouwen. Een eigen bus met een scherp maandbedrag.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease, is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease ben je:

  • Eigenaar van jouw bus. Daarnaast zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar.
  • Een vast bedrag per maand kwijt.
  • Voordeliger uit door de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt behoorlijk in je maandlasten.

 

Hoe regel je Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease

  • Je bepaalt de looptijd en hoogte van eventuele aanbetaling en slottermijn.
  • Wanneer het financiële plaatje naar wens is kan de financiering vrijblijvend aangevraagd worden.
  • Bij aflevering teken je het financial leasecontract en wordt het geld automatisch aan de dealer overgemaakt.
  • De slottermijn los je aan het einde van je financiering af en dan is de bus 100% jouw eigendom.

 

Lager maandbedrag door aflossingsvrije slottermijn

Over de aflossingsvrije slottermijn, betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Daardoor zijn de maandlasten een stuk lager dan bij een andere financiering. Een ‘slottermijn’ wordt altijd lager ingezet dan de te verwachte restwaarde. Wat er overblijft van de inruilwaarde na het betalen van de slottermijn houd je over voor de aanbetaling van je volgende Volkswagen bedrijfswagen. Zo rijd je om de paar jaar in een nieuwe bus met lage maandelijkse lasten.

 

Financiële mogelijkheden Volkswagen Bedrijfswagens

Beleef de financiële proefrit.

Volkswagen Financial Services helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Door middel van een interactieve video waarbij je een 'proefrit’ maakt door het financiële landschap.

Veelgestelde vragen Financial Lease

De maandelijkse aflossing is bij Volkswagen Financial Services meestal lager. Dit komt o.a. omdat je een deel van de restwaarde van je Volkswagen aflossingsvrij opneemt in je financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto’s. Bovendien is Volkswagen Financial Services onderdeel van Volkswagen Bank GmbH; één van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld.

Gewoon bij je Volkswagen dealer. Samen kom je tot het financiële plaatje dat het beste bij jou past. Wanneer het voorstel helemaal naar je zin is geeft de Volkswagen verkoper je een offerte op maat. Dit verplicht je nog tot niets. Pas als je het contract getekend hebt voor akkoord is je financiering gereed en kun je gaan genieten van je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen.

Je hebt twee manieren. Of je kijkt eerst hoeveel je kunt lenen en gaat dan een mooie Volkswagen bedrijfswagen uitkiezen. Of je kiest eerst een Volkswagen bedrijfswagen en kijkt dan hoeveel je kunt lenen. De prijs van de bedrijfswagen minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat je nog nodig hebt om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreek je een looptijd af (bijvoorbeeld 2, 3 of 4 jaar) en los je per maand het geleende bedrag af. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Ja, we werken standaard met een aanbetaling van 25%. Op basis van jouw persoonlijk situatie kunnen we deze naar boven of beneden aanpassen.

Omdat je Volkswagen bedrijfswagen aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoef je de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van je Volkswagen bieden wij je een aflossingsvrije slottermijn in je financiering. Over je slottermijn betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende bedrijfswagen.

Nee, het Volkswagen Bedrijfswagen Financial lease heeft een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet je vanaf het begin exact wat je over de totale duur van de overeenkomst betaalt. 

Wanneer je je laatste termijn voldaan hebt en de financiering volledig is afgelost wordt het financieringscontract ontbonden. Je kan er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van je volgende Volkswagen. Samen met de Volkswagen bedrijfswagen dealer kun je dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van je financieringscontract ontvang je meer informatie.

Ja. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de financiering past bij je situatie en wensen en dat je niet te veel financiert. Bij de beoordeling van de financiering hebben we dan ook inzicht nodig in je financiële situatie, woonlasten en salaris. Indien je deze informatie niet met je Volkswagen dealer wilt delen, kun je dit ook altijd rechtstreeks aan Volkswagen Financial Services doorgeven.

Normaal gesproken zal je Volkswagen dealer binnen één werkdag een goedkeuring ontvangen. Het financieringscontract ligt bij aflevering van de auto voor je klaar om te ondertekenen. 

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.

Neem contact met ons op om je persoonlijke omstandigheden te bespreken. Wij helpen je graag tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?