2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Overhandiging van Volkswagen Sleutels

Eigen geld.

Als je over voldoende eigen middelen beschikt is kopen natuurlijk een prima optie.  Financieren of leasen  is het alternatief om geld vrij te houden voor bijvoorbeeld investeringen in je bedrijf. Dus ook als je over de middelen beschikt kan het een goed idee zijn de middelen vrij te houden. Er is natuurlijk ook een middenweg. Zo kan eigen geld gecombineerd worden met een financiering. Door hiervan gebruik te maken ligt een grotere bus of een bus met meer opties wellicht wel binnen handbereik Bovendien geven financieren en leasen het financiële overzicht van rijden voor één vast bedrag per maand. Met leasen ben je daarbij geheel ontzorgt doordat reparatie en onderhoud inclusief is.

Wat het ook uiteindelijk wordt, wij willen dat je je bedrijfswagen rijdt zoals jij dat wilt. Je dealer helpt je graag bij het voorrekenen en maken van de juiste keuze.


Financiële proefrit

Je hebt afrekenen. En je hebt er op rekenen.

Kijk je al uit naar je nieuwe bedrijfswagen? Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe ga je deze aanschaffen?

Volkswagen Financial Services helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Door middel van een interactieve video waarbij je een 'proefrit’ maakt door het financiële landschap. 

 

Meer weten?