KNVB x Volkswagen Bedrijfswagens

Partner KNVB

Win een roadtrip

Naar de UEFA Women's Euro 2022

Win een roadtrip

Naar de UEFA Women's Euro 2022

Win een roadtrip
Naar de UEFA Women's Euro 2022

Volle bak met KNVB en Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens is partner van de UEFA Women's Euro 2022 en Trotse supporter van alle Oranjefans. Daarom volgen wij samen met de KNVB de Oranje leeuwinnen op hun tour door Engeland tijdens het EK. Host Rocky Hehakaija reist in de nieuwe Volkswagen ID. Buzz de leeuwinnen achterna en doet elke wedstrijd verslag. 

Wil jij hier live bij zijn? Meld je dan aan voor de actie en win een geheel verzorgde Volkswagen roadtrip voor vier personen naar Engeland mét tickets voor het de EK wedstrijd Nederland - Zwitserland op 17 juli 2022.

Oranje is van iedereen. Volkswagen Bedrijfswagens is voor iedereen.

Daarom zijn we officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB. Ons gezamenlijk doel: heel veel mooie doelpunten voor zowel het Nederlands elftal (mannen en vrouwen) als de amateurs, van jong tot oud en van het veld tot aan de zaal. Maar ook zoveel mogelijk de nul houden als het gaat om de CO2-uitstoot rondom voetbalwedstrijden. Met elke elektrisch gereden kilometer komen we dichter bij deze gezamenlijke ambitie van Volkswagen Bedrijfswagens en de KNVB.  Dat is toch goed voor mekaar.

Volle bak

Samen met de knvb reduceren wij de CO2 uitstoot in het amateurvoetbal. Doe jij mee, en rij met jouw team 'volle bak' naar je wedstrijden. Bekijk hier de superleuke video's

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.