--:--

ID. Buzz Cargo

De nieuwe ID. Buzz  - nog gecamoufleerd, maar al wel waanzinnig mooi.

Een stap dichterbij elektrisch rijden in hét beroemde Volkswagen busje. Dit is de eerste foto van het productiemodel van de ID. Buzz, zoals hij uit de fabriek zal rollen. Een glimp van wat je in 2022 kunt verwachten.

ID Buzz in camouflage.

Elektrisch rijden in een icoon

Omdat je houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat je als ondernemer graag je visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo brengen we de iconische T1 'back to the future'. De ID. Buzz gaat in de loop van 2022 in productie. Wanneer hij precies bij de dealer staat en wat de prijs van de ID. Buzz wordt, blijft nog even een verrassing. Maar het dagdromen kan beginnen.

Elektrisch rijden in een icoon. Voor mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz Cargo

Veelzijdig en ongekend innovatief

Opladen zonder laadpaal

Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz Cargo wordt dankzij het zonnedak nog vergroot. Rijden, rechtstreeks op de energie van de zon. Slimme duurzaamheid – op een totaal nieuw niveau.

Duurzaamheid als basis

Voor veel ondernemers vormt duurzaamheid de basis onder hun bedrijf. De ID. Buzz onderstreept dit helemaal. Bekijk hoe de ondernemers van Trunkrs, Project CeCe en Vytal op een innovatieve manier duurzaam ondernemen op het gebied logistiek, kleding en verpakkingen.

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

Overal thuis: de ID. Buzz

De ID. Buzz is er ook als gezinsauto. Een echte droom voor iedere gezin, met nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan.

Met ID. Switch wordt wachten ineens leuk

Lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1. Switch straks naar een ID. Buzz

Kun jij niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch.

Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wil switchen naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.