Your browser is outdated!

For the best user experience, please update your browser.
Prijslijsten

Prijslijsten

Download hier de prijslijst voor jouw model naar keuze.

De Caddy

Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen zijn er twee auto's die vrijwel iedere uitdaging samen met jou aankunnen. Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat je nodig heeft om professioneel aan te komen bij jouw klanten.

Download de prijslijst van de gesloten bestelwagen

Download de brochure van de Caddy.

Prijslijst Caddy
Prijslijst transporter gesloten bestelwagen

De Transporter gesloten bestelwagen

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. De Transporter. Méér... van hetzelfde.

Download de prijslijst van de gesloten bestelwagen

Download de brochure van de Transporter

De Transporter Dubbele Cabine

Met het oog op snelheid en efficiency is het voor je belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie arriveren. Daarom is er de Transporter met dubbele cabine. Met voldoende ruimte voor alles en iedereen. Comfort, zitplaatsen en laadruimte hebben een perfecte balans in de Transporter Dubbele Cabine.

Download de prijslijst van de dubbele cabine

Download de brochure van de Transporter

Prijslijst Transporter dubbele cabine
Prijslijst transporter pickup

De Transporter Pick-up & Chassis

Goed werk begint met goed gereedschap. De Volkswagen Transporter Chassis Enkele cabine brengt mens en materieel tegelijk daar waar ze nodig zijn. Omdat je zelf het beste weet hoe jouw bedrijfswagen ingericht moet zijn, bepaal je hoe jouw Transporter Chassis Enkele cabine eruit ziet. Hoe veel vloeroppervlak de laadvloer heeft, hoeveel passagiers erin mee kunnen en welke uitvoering voor jouw bedrijf de beste is. Met behulp van gestandaardiseerde bevestigingspunten kan de door jou gewenste opbouw in elk geval gemakkelijk en veilig op het chassis worden gemonteerd.

Download de prijslijst van de pick-up en chassis

Download de brochure van de Transporter

Download hier de prijslijsten van de Crafter

De nieuwe Crafter biedt je heel veel bedrijfswagen voor je geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn je brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor jouw onderneming. 

Download de prijslijst van de gesloten bestelwagen

Download de brochure van de Crafter

Prijslijst Crafter
Prijslijst Crafter pickup

De Crafter Pick-up & Chassis

Dankzij het lage gewicht is de nieuwe Crafter Chassis ook een perfecte basis voor zware opbouwen. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten, motorversies en uitrustingsniveau bepaal je zelf hoe jouw Crafter Chassis er uit komt te zien.

Download de prijslijst van de pick-up & chassis

Download de brochure van de Crafter

De Amarok

Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat je verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie, ongekend comfort en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de V6 pick-up die voor niets onder doet, kun je altijd en overal 100% vertrouwen.

Download de prijslijst van de Amarok

Download de brochure van de Amarok

Prijslijst Amarok
Prijslijst e-Load-up

De Load-up

Met de nieuwe load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee je lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor jouw bedrijf, of heb je voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe load up! jouw beste vriend. Ruimer dan je denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.

Download de prijslijst van de Load up!

Download de prijslijst van de e-Load up!

Download de brochure van de e-Load up!