Je bedrijfswagen nóg rijker uitgerust.

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer adviseert je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekochte Volkswagen bedrijfswagen passen. Bovendien ben je met onze speciaal opgeleide monteurs altijd verzekerd van snelle en vakkundige montage. Lees hieronder meer over mogelijke accessoires voor jouw bedrijfswagen, of ga direct naar de accessoires van onze modellen:

Caddy accessoiresOpens an external link

Transporter accessoiresOpens an external link

Crafter accessoiresOpens an external link

Amarok accessoiresOpens an external link

Multivan accessoiresOpens an external link

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is onmisbaar bij bedrijfswageninrichting. Om de kostbare inhoud van jouw mobiele werkplaats te beschermen kun je meerdere maatregelen treffen. De raambeveiliging zorgt ervoor dat de vracht in de laadruimte blijft. Een trekhaakslot zoals de BullLock beveiligd de achterportieren zodat je de kostbare goederen niet elke avond uit jouw bus hoeft te halen. Laat je adviseren over de alarm- en voertuigvolgsystemen van jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.  

Trekhaken

Een trekhaak biedt een uitbreiding op je bedrijfswageninrichting. Met de bijbehorende trekhaak kabelset wordt de aansluiting met de aanhangwagen beveiligd. Moet je trekhaak nog gemonteerd worden? Onze Volkswagen Bedrijfswagens Dealers adviseren je graag over de mogelijkheden met jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Vind alle accessoires in de webshop

Ontdek alle Volkswagen Bedrijfswagens accessoires voor je bedrijfswagen op kenteken. 

Imperialen

Bedrijfswageninrichting gaat verder dan alleen de binnenkant van de wagen. Een imperiaal biedt bijvoorbeeld een uitbreiding van je  laadruimte. De imperialen hebben een hoog draagvermogen voor het vervoeren van de zwaardere ladingen. Het imperiaal is verkrijgbaar in zowel RVS als aluminium compleet afgestemd op jouw gebruik.

Bescherming

Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw vracht en interieur te beschermen tijdens alle werkzaamheden. Elk model heeft eigen mogelijkheden voor een optimale bedrijfswageninrichting. De buitenkant van de wagen bescherm je met een bumperbescherming, RVS sidebar  en tussenschot. De laadruimte van je bedrijfswagen kun je beschermen met een raamrooster, tussenschot, wielkastbescherming en bedrijfswagen betimmering zoals een lat-om-lat constructie.