Overige informatie van de financiële services van Volkswagen Bedrijfswagens

Overige informatie

Voordelen uitgelegd

Ladingverzekering
Met de ladingverzekering betalen wij schade aan of diefstal of verlies van je lading. Je kunt kiezen voor een verzekerd bedrag van maximaal € 5.000 of € 10.000.

Extra accessoires voordelig meeverzekeren
Accessoires die niet door de fabriek in je bedrijfswagen zijn ingebouwd, zijn tot € 2.000 gratis meeverzekerd. Je kunt het verzekerde bedrag makkelijk verhogen naar € 5.000.

Schadeherstel met 100% originele onderdelen
De Volkswagen Bedrijfswagens dealer herstelt jouw bedrijfswagen snel en vakkundig met 100% originele onderdelen (MerkZeker schadeherstel). Jouw voordeel: geen waardeverlies bij inruil, extra veiligheid en kwaliteit. Kortom, je gaat er in geen enkel opzicht op achteruit. 

Vervangend vervoer inbegrepen
Jouw mobiliteit is belangrijk voor ons. Daarom krijg je gewoon vervangend vervoer tijdens schadeherstel, een ongeluk, diefstal of total loss. Het enige wat je betaalt zijn de brandstofkosten. Zo ben je tot wel 30 dagen verzekerd van mobiliteit en ga je er in dat opzicht niet op achteruit. 

Bonuskorting op de premie? 
Bij de Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering geldt een maximale BM(*) korting op jouw premie van maar liefst 75%. Bovendien nemen wij het reeds opgebouwde aantal schadevrije jaren van jouw huidige verzekeraar over. Zo wordt overstappen dus wel heel aantrekkelijk.

* Bonus/malus korting op basis van de opgebouwde schadevrije jaren. 

Aanvullende zekerheid

Uitgebreide Rechtsbijstand
Met een Uitgebreide Rechtsbijstand krijg je hulp en vergoeding van rechtskosten bij schade. Je krijgt hulp om de schade betaald te krijgen die een ander heeft veroorzaakt, hulp bij strafzaken en hulp bij conflicten over een contract. Daarnaast krijg je hulp om bijvoorbeeld je kentekenbewijs of bedrijfswagen terug te krijgen. Heb je al een rechtsbijstandverzekering? Controleer dan of 'verkeer' ook meeverzekerd is.

Schadeverzekering inzittenden (SVI)
De werkelijke kosten van de persoonlijke schade die jij of je passagiers oplopen bij een verkeersongeval worden vergoed. Het gaat dan om: kosten door blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden, verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan persoonlijke bezittingen. Het maakt niet uit wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wij betalen is € 1.000.000 per gebeurtenis. Het verschil met de Ongevallen Inzittendenverzekering is dat we daarmee het bedrag vergoeden dat je van tevoren hebt gekozen in plaats van de werkelijk geleden schade.

Ongevallen inzittenden verzekering
Het door jou gekozen bedrag als jij en/of jouw passagiers door een ongeval overlijden of blijvend invalide raken worden vergoed. Dit bedrag gaat naar jou, de passagiers of de nabestaanden. Wil jij dat wij de werkelijke geleden schade betalen? Dan kun je kiezen voor de Schadeverzekering voor Inzittenden.

Pechhulp
Je krijgt direct deskundige hulp bij autopech. Je kunt kiezen voor pechhulp in Nederland of in heel Europa. Je aanhanger is ook meeverzekerd. Bij pech repareren we je bedrijfswagen meteen als dat kan. En anders slepen we jouw bedrijfswagen naar een garage. Kan de garage jouw bedrijfswagen niet op de dag van de melding repareren? Of in Europa niet binnen 48 uur? Dan krijg je vervangend vervoer.

In sommige gevallen heb je al recht op pechhulp via de mobiliteitsgarantie. Bijvoorbeeld omdat je de bedrijfswagen in onderhoud hebt bij de dealer. 

Voorwaarden

Voorwaarden & dienstenwijzer

Algemene voorwaarden:
Algemene voorwaarden Volkswagen Bedrijfswagens VerzekeringOpent een externe link

Verzekeringskaarten
Download hieronder de Verzekeringskaarten voor de Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering via Allianz.

• Verzekeringskaart WAOpent een externe link
• Verzekeringskaart WA en beperkt cascoOpent een externe link
• Verzekeringskaart RechtsbijstandOpent een externe link

Dienstenwijzer
DienstenwijzerOpent een externe link

Aanvullende dekkingen

Top 5 veelgestelde vragen van klanten

Overige vragen