Brochures

De Caddy

Brochure Caddy

Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen zijn er twee auto's die vrijwel iedere uitdaging samen met jou aankunnen. Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat je nodig hebt om professioneel aan te komen bij jouw klanten.

Download de Caddy Brochure om alles te weten te komen over o.a. het exterieur, interieur, opbergsysteem, laadmogelijkheden, aandrijvingstechnologieën en uitrustingen.

De Transporter

Brochure Transporter

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. De Transporter. Méér... van hetzelfde.

Zoals de Transporter, zo is er maar één. De mogelijkheden aan de achterzijde van de Transporter zijn oneindig en kunnen afgestemd worden op elke taak. Download de Transporter Brochure en ontdek o.a. de mogelijkheden aan de achterzijde, het exterieur, interieur en de verschillende Transporters. Welke Transporter sluit het beste aan bij jouw werkzaamheden?

De Crafter

Brochure Crafter

De Crafter biedt je heel veel bedrijfswagen voor je geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn je brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor jouw onderneming. 

Weet jij al alles over de aandrijvingstechnologieën, assistentiesystemen en de standaarduitrusting? Of wil je juist meer weten over de modelvarianten? De Crafter Brochure geeft antwoord op je vragen.

De e-Crafter

Brochure e-Crafter

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. 

Om je op weg te helpen is de e-Crafter standaard uitgerust met een aantal services. Download de e-Crafter Brochure en kom achter alle services.

De Amarok

Brochure Amarok

Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat je verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie, ongekend comfort en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de V6 pick-up die voor niets onder doet, kun je altijd en overal 100% vertrouwen. Download de Amarok Brochure en bekijk o.a. de off-road capaciteiten.

De e-Load up

Brochure e-Load up

Met de nieuwe e-Load Up is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee je lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor jouw bedrijf, of heb je voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe e-Load Up jouw beste vriend. Ruimer dan je denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad. In de e-Load Up Brochure vind je o.a. meer informatie over de elektromotor.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.