Bedrijfswagen kopen

Bedrijfswagen kopen

Bedrijfswagen kopen die bij jou past

Als ondernemer zijn er veel mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Zo kan je voor een gebruikte of nieuwe bedrijfswagen gaan, uit voorraad of volledig zelf configureren naar jouw wens. De occasion bedrijfswagens vind je op deze paginaOpent een externe link

Je kunt bij Volkswagen Bedrijfswagens op deze website een bedrijfsauto samenstellenOpent een externe link die bij jouw wensen past. Vervolgens kan je een afspraak maken met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij je in de buurt. Het op maat maken van de bus op jouw wensen qua bedrijfsinrichting is ook mogelijk om te laten doen bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer. 

Naast de keuze van een bedrijfswagen zijn er verschillende mogelijkheden om deze te financieren. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van de financiering van jouw toekomstige bedrijfswagen. 

In vier stappen koop je een nieuwe bedrijfswagen

  • Configureer online de bus die bij jou past
  • Rond de configuratie af bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Maak je bus op maat door onze bedrijfswageninrichtingOpent een externe link
  • Laat je adviseren over de financieringsmogelijkheden

Aanvullende informatie bedrijfswagens

Ben je op zoek naar meer informatie over een specifiek model? Bekijk dan de prijslijsten, brochures of technische gegevens van de verschillende modellen. Hierin vind je alle informatie over de beschikbare uitvoeringen en de inhoud van de verschillende uitrustingslines. Wil je hier graag toelichting op? Neem dan contact op met een Volkswagen Bedrijfswagen dealer of bezoek de showroom. 

Ik ben op zoek naar:

Download brochures, prijslijsten en technische gegevens

Download de brochure, prijslijst of technische gegevens om alles te weten te komen over o.a. het exterieur, interieur, opbergsysteem, laadmogelijkheden, aandrijvingstechnologieën en uitrustingen van de Caddy Cargo, Transporter 6.1, Crafter, e-Crafter, Multivan en ID. Buzz Cargo.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. 

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.