Bedrijfswagen kopen

Bedrijfswagen kopen

Bedrijfswagen kopen die bij jou past

Als ondernemer zijn er veel mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Zo kan je voor een gebruikte of nieuwe bedrijfswagen gaan, uit voorraad of volledig zelf configureren naar jouw wens. De occasion bedrijfswagens vind je op deze paginaOpent een externe link

Je kunt bij Volkswagen Bedrijfswagens op deze website een bedrijfsauto samenstellenOpent een externe link die bij jouw wensen past. Vervolgens kan je een afspraak maken met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij je in de buurt. Het op maat maken van de bus op jouw wensen qua bedrijfsinrichting is ook mogelijk om te laten doen bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer. 

Naast de keuze van een bedrijfswagen zijn er verschillende mogelijkheden om deze te financieren. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van de financiering van jouw toekomstige bedrijfswagen. 

In vier stappen koop je een nieuwe bedrijfswagen

  • Configureer online de bus die bij jou past
  • Rond de configuratie af bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Maak je bus op maat door onze bedrijfswageninrichtingOpent een externe link
  • Laat je adviseren over de financieringsmogelijkheden

Aanvullende informatie bedrijfswagens

Ben je op zoek naar meer informatie over een specifiek model? Bekijk dan de prijslijsten, brochures of technische gegevens van de verschillende modellen. Hierin vind je alle informatie over de beschikbare uitvoeringen en de inhoud van de verschillende uitrustingslines. Wil je hier graag toelichting op? Neem dan contact op met een Volkswagen Bedrijfswagen dealer of bezoek de showroom. 

Ik ben op zoek naar:

Download brochures, prijslijsten en technische gegevens

Download de brochure, prijslijst of technische gegevens om alles te weten te komen over o.a. het exterieur, interieur, opbergsysteem, laadmogelijkheden, aandrijvingstechnologieën en uitrustingen van de Caddy Cargo, Transporter 6.1, Crafter, e-Crafter, Multivan en ID. Buzz Cargo.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt.