De Transporter Chassis Enkele cabine

Vanaf € 21.200* of € 268 p/m

Basis voor succes.

Goed werk begint met goed gereedschap. De Volkswagen Transporter Chassis Enkele cabine brengt mens en materieel tegelijk daar waar ze nodig zijn. Omdat u zelf het beste weet hoe uw bedrijfswagen ingericht moet zijn, bepaalt u hoe uw Transporter Chassis Enkele cabine eruit ziet. Hoe veel vloeroppervlak de laadvloer heeft, hoeveel passagiers erin mee kunnen en welke uitvoering voor uw bedrijf de beste is. Met behulp van gestandaardiseerde bevestigingspunten kan de door u gewenste opbouw in elk geval gemakkelijk en veilig op het chassis worden gemonteerd.

De Transporter is de enige auto in zijn klasse die over een chassis met een laadvermogen van maximaal 1.753 kilo beschikt, dat de basis vormt voor verschillende carrosserievarianten.

De door u gewenste carrosserie kan heel eenvoudig en veilig worden bevestigd op het bijzonder robuuste, hoedvormige profielframe met behulp van gestandaardiseerde bevestigingspunten.

Prijzen per 1 januari 2017

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Transporter te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.