De Multivan

Vanaf € 38.700* of € 581 p/m

Pure vrijheid.

Omdat iedereen anders is, heeft Volkswagen Bedrijfswagens nu een auto die aan ieders wensen voldoet, maar nooit hetzelfde is: de Multivan. Het flexibele en luxe interieur biedt een zee aan ruimte. En de talrijke individuele mogelijkheden geven een gevoel van vrijheid. Het is dan ook heel gemakkelijk om voor een Multivan te kiezen. Nu alleen nog een leuke bestemming kiezen...

Elke Multivan is ook als Van-uitvoering leverbaar. Hiermee heeft u twee zitplaatsen en maximale laadruimte in combinatie met de uitstraling en het comfort van een Multivan. Vraag uw dealer naar de details.

Car-Net.

Car-Net, de mobiele online diensten van Volkswagen die 
ervoor zorgen dat u onderweg verbonden bent. Guide & Inform
bevat toepassingen die u tijdens de reis beter informeren door
altijd de meest actuele informatie naar uw bedrijfswagen te sturen.
App-Connect zorgt ervoor dat u tijdens het rijden gebruik kunt maken
van geselecteerde apps op uw smartphone.

Front Assist noodremassistent.

Dit systeem verkleint de kans op aanrijdingen, zelfs tot snelheden van 150 km/h. Detecteert continu de afstand tot aan het voorliggende voertuig en zal in een uiterst geval zelfstandig een noodstop uitvoeren. Front Assist noodremassistent wordt geleverd i.c.m. Adaptive Cruise Control (ACC).1), 2), 5)


Inhaalassistent 'Side Assist'.

Waarschuwt bij het wisselen van rijstrook middels een signaal in de buitenspiegel dat zich in de dode hoek een door de sensoren herkend voertuig bevindt.1), 2)

Multi-Collision Braking System.

Behoort tot de standaarduitrusting op alle Transporter modellen. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen.1)

Light Assist grootlichtassistent.

Boven 60 km/h en in volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in. En schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat zij verblind worden.2)

Mistlampen met geïntegreerde bochtverlichting.

Zorgen bij slecht weer voor optimaal zicht. In de bocht verlicht de binnenste lamp de wegberm.1), 2)

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met een sensor de afstand (tot 120 m) en de snelheid ten opzichte van voorliggers en houdt zo automatisch de vooraf ingestelde afstand vast.1), 2), 5) ACC wordt geleverd i.c.m. Front Assist noodremassistent.

Vermoeidheidsherkenning.

Suggereert met optische en akoestische waarschuwingssignalen wanneer de bestuurder er verstandig aan doet een pauze te nemen, bijvoorbeeld bij afwijkende stuurpatronen.1)

Remassistent.

Herkent dat er een noodstop wordt gemaakt. De auto wordt dan sneller afgeremd en komt daardoor eerder tot stilstand.

Rear View achteruitrijcamera.

Geeft een duidelijk beeld van de ruimte achter de auto en helpt bij het parkeren. De achteruitrijcamera is alleen leverbaar in combinatie met een achterklep en het multimediasysteem Composition Colour, Composition Media of Discover Media.2)

Parkeerhulp.

Waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels aan de voor- en achterzijde en toont de afstand tot de obstakels op het display.2), 3)

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Multivan te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.
Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.