De nieuwe load up!
Opvallend ruim. Opvallend schoon. Opvallend wendbaar. 

Met de nieuwe load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee je lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor jouw bedrijf, of heb je voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe load up! jouw beste vriend. Ruimer dan je denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.


Bestelauto test de E-Load Up.

De Volkswagen Up is een enorm succes op de personenautomarkt. Minder bekend is dat het succesnummer ook verkrijgbaar is als bestelauto. Er is zelfs keuze uit drie aandrijflijnen! Bestelauto testte de elektrische variant: de E-load up! We waren nog nooit zo populair in de binnenstad. 

Lees meer...

Lekker in te laden.

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend. 

De e-load up!


Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. Je hebt recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim €3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.De eco-load up! Opvallend ruim. Opvallend zuinig. 

De eco-load up! ontlast je portemonnee. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten.  En… met de eco-load up! kom je ver. Het bereik van de aardgas en benzinemotor samen is zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde. Jouw ideale load up!

1. Kies jouw up!
move up!, take up! tigh up! benzine, aardgas of elektrisch… en welke opties wil je? Stel nu jouw up! samen in de configurator.

2. Bestel het load up! pakket.
Het load up! pakket kun je eenvoudig bestellen als optie op je nieuwe up!


Advies over de nieuwe load-up!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.