De Crafter Gesloten Bestelwagen

Vanaf € 22.300* of € 282 p/m

Optimaal inladen met lagere laaddrempel, brede opening schuifdeuren en zeer hoge laadruimte.

Eenvoudig in- en uitladen met veelgebruikte transporteenheden zoals Europallets door de extra brede schuifdeuren. De uitvoering van de nieuwe Crafter met voorwielaandrijving biedt de hoogste laadruimte in zijn klasse. In vergelijking met de achter- en 4MOTION vierwielaandrijving, vereenvoudigt de nieuwe voorwielaandrijving in- en uitladen dankzij de lagere laadruimte.

Universele laadvloer en chassisvoorbereiding voor opbergsystemen.

De optionele houten laadvloer vormt een ideale basis voor het plaatsen van opslagsystemen van verscheidene fabrikanten. Dankzij de speciale adapters voor de bevestigingspunten in de vloer kunt u opslagmodules flexibel plaatsen of verwijderen.

Volkswagen Financial Lease.

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Crafter.

Alle fiscale voordelen op een rij.

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de nieuwe Crafter.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.