De Amarok Plus cabine

Vanaf € 26.450* of € 334 p/m

Plus Cabine: altijd extra ruimte

100% pick-up: de Amarok Plus Cabine

Veel mee te nemen? Dan is de Amarok Plus Cabine voor u wellicht de best mogelijke pick-up. De zeer ruime laadbak met vlakke vloer maakt elke (zware) klus haalbaar, een prettige gedachte. U profiteert daarnaast van een bijzonder ruim extra bagagecompartiment achter de twee zitplaatsen. Deze laadruimte is door een gesloten tussenwand afgescheiden van het passagierscompartiment én afsluitbaar, dus alles van waarde kan veilig 'achter slot en grendel'. Dankzij de grote ruit in de tussenwand is uw zicht naar achteren vanzelfsprekend optimaal. In technisch opzicht is de ‘Plus Cabine’ volledig identiek aan elk ander Amarok-model. Dat betekent: premium design, constructie, vermogen & comfort. En vergeet zijn uitstekende terreincapaciteiten niet. De Amarok Plus cabine: uw unieke Volkswagen pick-up op maat.


Aantrekkelijke inruilwaarde. 

Als u uw Amarok gaat rijden op basis van Volkswagen Financial Lease, dan profiteert u direct van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Uw belangrijkste voordeel? De toekomstige aantrekkelijke inruilwaarde van uw Volkswagen Amarok.

Fiscaal voordeel.

Door fiscaal aantrekkelijk te investeren in uw nieuwe bedrijfswagen, kunt u profiteren van onder meer investeringsaftrek (KIA), milieu-investeringsaftrek (MIA) of versnelde afschrijving.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.