100% V6 Power. Ultiem off-road rijcomfort.

Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie, ongekend comfort en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de V6 pick-up die voor niets onder doet, kunt u altijd en overal 100% vertrouwen. Niet voor niets is de Volkswagen Amarok onderscheiden met de prestigieuze 'International Pick-up Award 2018'.

De Dubbele Cabine uitvoering is alleen leverbaar met geel kenteken (inclusief BPM), De Dubbele Cabine lang beschikbaar met grijs kenteken (zonder BPM). Ontdek de Dubbele Cabine.


Nieuwe 3.0 L TDI V6-motor met een vermogen tot 165 kW en een koppel tot 550 Nm.

Nieuwe 3.0 L TDI V6-motor: vermogen tot 165 kW, koppel tot 550 Nm. Deze veelzijdige Volkswagen pick-up is krachtiger dan ooit: de 165 kW 6-cilinder turbodieselmotor heeft een inhoud van 3 l. Oftewel: altijd genoeg vermogen, ook onder de meest veeleisende omstandigheden. Nog meer vermogen uit de V6 TDI-motor met 165 kW halen? De overboostfunctie kan het vermogen kort verhogen met wel 15 kW, afhankelijk van de rijomstandigheden.


8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving. 

De nieuwe Amarok is de enige auto met de unieke combinatie van een comfortabele 8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving. De eerste versnelling is ontwikkeld voor off-road rijden, terwijl de achtste versnelling geoptimaliseerd is voor zuinig rijden bij lage toerentallen.

Zuinige BlueMotion Technology. 

Elke nieuwe Amarok is standaard uitgerust met de modernste technieken met als doel de pick-up zo milieuvriendelijk en zuinig als mogelijk te maken. Zwaar werk doen en toch schoon: het kan moeiteloos met de Amarok-motoren.Een Amarok voor elke branche.
Bekijk de mogelijkheden voor uw branche.

In welke branche u ook werkzaam bent: als u zwaar werk heeft, kunt u vertrouwen op de V6 power van de nieuwe Amarok. Ook zijn er veel ombouwmogelijkheden om de Amarok naar uw wens te maken. 

Onze 7 Servicebeloften. 
Beloften waar u ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat service nooit goed uitkomt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn.

Permanente 4MOTION vierwielaandrijving. 

Deze aandrijfvariant is voorzien van permanente vierwielaandrijving met een speciaal (torsen)differentieel. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de aandrijfkrachten tussen de voor- en achteras variëren. Dit systeem werkt volledig automatisch en past zich aan de rij- en weersomstandigheden aan. Uw Volkswagen pick-up rijdt zowel on- als off-road altijd comfortabel.

Inschakelbare 4MOTION vierwielaandrijving.

De Amarok met de inschakelbare vierwielaandrijving is in de basis achterwielaangedreven. Naar wens kunt u met een druk op de knop de vierwielaandrijving inschakelen. De aandrijfkrachten worden dan 50-50 over de voor- en achteras verdeeld. Ideaal voor het rijden in extreme omstandigheden. Op steile hellingen of onverharde wegen kan ook nog een reductieoverbrenging ingeschakeld worden.

Hoog aanhangwagengewicht en laadvermogen.

Max. toelaatbaar AHW-gewicht geremd (kg)
Max. toelaatbaar totaal-gewicht (kg)  Plus Cabine  Dubbele Cabine   Dubbele Cabine Lang
2.920 kg (Amarok dubbele cabine, 
4MOTION permanent, 2+1 bladveren) 
 3.500 kg*  3.500 kg*  3.300 kg
3.080 kg (Amarok dubbele cabine, 
4MOTION permanent, 3+2 bladveren) 
 3.300 kg  3.300 kg  3.300 kg
 * 3.500kg AHW-gewicht van toepassing indien het voertuigen onbeladen < 2.260kg weegt. Bij overschrijding van 2.250kg
bedraagt het max. toelaatbaar AHW-gewicht 3.300kg.

Onmisbaar: ErgoComfort-stoelen. 

Beide voorstoelen zijn maar liefst in veertien richtingen verstelbaar. De stoelen hebben het AGR-keurmerk. Comfort verzekerd, ook door de hoogwaardige materialen die u perfecte steun bieden. Reken maar dat dat prettig is tijdens rijden over onvoorspelbaar terrein, als u regelmatig van hot naar her moet of - gewoon - op weg naar huis na een intensieve dag.

De nieuwste media- en navigatiesystemen

De Amarok Comfortline is voorzien van Radio Composition Audio. Het radiosysteem bevat een monochroom display, vier luidsprekers, alle gebruikelijke aansluitingen en een telefoonvoorbereiding voor mobiele telefoons. De Amarok Highline is voorzien van de Radio Composition Media. Deze radio beschikt over een 16,5cm touchscreen, zes luidsprekers, een cd-speler, elektronische spraakversterking en Car-Net App-Connect.


De breedste laadvloer. 

Geen enkele andere pick-up biedt zo veel ruimte tussen de wielkasten. Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. De combinatie van de laadvloer van 2,52m2, hoge zijpanelen van 508 mm hoog en de lage tildrempel van 780 mm maakt de laadruimte tot uitermate praktisch en royaal.Zeer praktische achterklep. 

De achterklep kan tot 200 kg gewicht dragen en werkt zonodig als verlenging van de laadvloer. Verplaats op de bouwplaats (gezekerd) die verrassend lange balk, bekijk wat u wel of niet wilt uitladen gewoon nog even op de klep, of ga erop zitten met uw collega’s of opdrachtgever voor een kop koffie in de zon.

Beleef de nieuwe Amarok​.

Waar anderen hun grenzen moeten erkennen, baant de Amarok zich compromisloos zijn weg. Bent u op zoek naar een pick-up met de beste combinatie van excellente off-road kwaliteiten én comfort, efficiency, flexibiliteit en duurzaamheid? Vraag een proefrit aan en u weet het: verder zoeken is zinloos.Volkswagen Bedrijfswagens accessoires: 
uw bedrijfswagen nóg rijker uitgerust.

Met ons grote assortiment aan accessoires kunt u uw auto helemaal aan uw (werk)wensen en eisen aanpassen. Een groot deel van de accessoires, zijn speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld, en daarom geldt hier ook bijna altijd twee jaar garantie. Bekijk hier onze uitgebreide selectie voor uw Amarok.Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.