De Caddy Gesloten Bestelwagen

Vanaf € 13.850* of € 175 p/m


Ruim. Groot. Efficiënt.

Groot en toch compact: De Caddy Gesloten bestelwagen scoort met de laadruimte en de laadmogelijkheden. De Caddy heeft een laadvolume van 3,2 m3. Met de brede schuifdeur van 70 cm wordt laden en lossen nog gemakkelijker. Wilt u nog meer lading vervoeren? De Caddy tekt moeiteloos een aanhanger. 

Het toppunt van functionaliteit. 

De Caddy kunt u naar eigen wens inrichten. De Volkswagen Bedrijfswagens adviseurs denken graag met u mee over de om- en inbouwmogelijkheden voor uw bus. Zo zijn er bijvoorbeeld specifieke oplossingen voor de bouw, horeca- detail en groothandel, logistiek. 

Uw Caddy uitgerust naar uw wens. 

Met ons grote assortiment aan accessoires kunt u uw Caddy helemaal aan uw (werk)wensen en eisen aanpassen. Een groot deel van de accessoires is speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld en daarom geldt hier ook bijna altijd twee jaar garantie. Bekijk onze uitgebreide selectie voor uw Caddy. 

Financieren of verzekeren.

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Transporter te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Alle fiscale voordelen op een rij. 

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt een investeringsaftrek voor milieuvriendelijke investeringen, bijvoorbeeld op de Caddy Solar Koelwagen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.