De Caddy Maxi Gesloten Bestelwagen

Vanaf € 16.200* of € 205 p/m

Ruim. Groot. Efficiënt.

Wie vaak zware of onhandig grote spullen vervoert, zal het grote laadvermogen en de royale laadruimte in de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen zeker waarderen. De Caddy Maxi heeft een laadvolume van 4,2 m3 en is daarmee de grootste in zijn klasse. Met de acht in de laadvloer vastgezette bindogen kan de lading veilig worden vastgezet. Mocht er zich een situatie voordoen waarin de 4,2 m3 niet volstaat, dan kan met de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen tot 1.500 kg geremd aanhangergewicht extra worden meegenomen. 

Caddy Maxi Economy Business Edition.
Nu € 14.595

  • Climatic airconditioning
  • Radio 'Composition Audio' inclusief telefoonvoorbereiding
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel en bijrijdersstoel
  • Elektrisch pakket
  • Schuifdeur rechts
  • Optioneel: Cruisecontrol € 315

Inclusief uitrusting
t.w.v. € 2.360Het toppunt van functionaliteit. 


De Caddy kunt u naar eigen wens inrichten. De Volkswagen Bedrijfswagens adviseurs denken graag met u mee over de om- en inbouwmogelijkheden voor uw bus. Zo zijn er bijvoorbeeld specifieke oplossingen voor de bouw, horeca- detail en groothandel, logistiek.

Uw Caddy uitgerust naar uw wens. 

Met ons grote assortiment aan accessoires kunt u uw Caddy helemaal aan uw (werk)wensen en eisen aanpassen. Een groot deel van de accessoires is speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld en daarom geldt hier ook bijna altijd twee jaar garantie. Bekijk onze uitgebreide selectie voor uw Caddy. 

Financieren of verzekeren.

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Transporter te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Alle fiscale voordelen op een rij. 

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt een investeringsaftrek voor milieuvriendelijke investeringen, bijvoorbeeld op de Caddy Solar Koelwagen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.