Houd uw bus in bedrijf.

 • Rijd tot 14% zuiniger
 • Houd uw ritregistratie bij 
 • Volg uw bus op afstand
 • Inzicht in uw wagenpark
 • NIEUW: Betaal nooit teveel parkeergeld
 • En veel meer...
 

Veelgestelde vragen over de nieuwe Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

De introductie van de nieuwe app verliep niet helemaal zoals we het graag hadden gezien. Dat vinden we, op z’n zachtst gezegd, heel vervelend. Met de laatste versie van de app hebben we de grootste hobbels weggenomen. Over deze nieuwe versie moeten we eerlijk zijn. We zitten nog niet op 100%. De belangrijkste functies werken, maar soms komt een deel van de informatie nog met vertraging binnen. Ook hier wordt hard aan gewerkt. De komende tijd zullen we de app daarom nog een aantal keren updaten via het reguliere updateproces. Hieronder staan de antwoorden op de meest voorkomende vragen.


 • Het aanmelden met mijn E-mailadres en Wachtwoord werkt niet

  • Sluit de app en start deze opnieuw. Indien dit niet lukt, vraag dan een nieuw wachtwoord aan door op de tekst “Nieuw wachtwoord aanvragen” te drukken. Een email, met daarin een verificatie-code, wordt direct gestuurd.
  • Houd er rekening mee dat zowel het opgegeven “E-mailadres” als “Wachtwoord” hoofdlettergevoelig zijn. • Ik moet meermaals mijn Emailadres en Wachtwoord invoeren, ook al heb ik eerder ingelogd met de verificatiecode Waarom is dit?

  Vanuit privacy oogpunt is deze extra beveiliging ingebouwd op het moment dat de verbinding met het platform verbroken is; bijvoorbeeld bij geen verbinding via 4G of Wi-Fi. • Ik kan mijn verificatiecode niet invoeren, want ik zie geen toetsenbord. (geldt voor sommige Android toestellen)

  Druk op één van de “ *-velden ”, welke aangeeft hoeveel cijfers van de 4-cijferige code ingevoerd zijn, en het toetsenbord zal verschijnen.

   


 • Klopt het dat ik een schermbeveiliging in moet stellen voordat ik de app kan gebruiken?

  Vanuit privacy oogpunt is deze extra beveiliging ingebouwd. • Ik zie niet alle ritten die ik gemaakt heb. Zijn deze gegevens verloren? En kan ik deze ritten nog downloaden?

  • De ritgegevens zijn niet verloren en worden zo spoedig mogelijk aangevuld.
  • Binnen een aantal weken wordt de knop toegevoegd die het mogelijk maakt om de ritten te downloaden. (Alleen mogelijk indien het rittenadministratie abonnement aangeschaft is).

  Indien u deze gegevens dringend nodig heeft, kunt u per e-mail een verzoek doen aan: info@mindmobility.nl  • Voertuiggegevens zijn niet allemaal zichtbaar.

  Afhankelijk van het model en type zijn in een aantal gevallen een deel van de voertuiggegevens niet beschikbaar. Deze kunnen helaas niet getoond worden in de app. • Wanneer komt er een nieuwe update beschikbaar?

  Er is op 18 juni een update doorgevoerd. Met deze release verbeteren we de stabiliteit van de app en voorkomen we dat je wordt uitgelogd indien er geen connectie is of voertuiggegevens niet kunnen worden opgehaald. Daarnaast is de voertuiglocatie weer zichtbaar op de kaart. Binnenkort volgen meer updates.

Nieuw in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Meld diefstal.

Je Volkswagen bedrijfswagen gestolen? Met de app rapporteer je dit direct bij de politie. Ook geef je ze makkelijk toestemming om het voertuig te traceren. Zo is de kans een stuk groter dat jij snel weer in je eigen Volkswagen bedrijfswagen rijdt.Primeur in Nederland.

Betaal nooit meer te lang voor parkeren.
In samenwerking met Parkmobile betaalt u voortaan uw parkeerkosten gewoon via app. U krijgt een melding in betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als u na parkeren weer wegrijdt.

Vernieuwde Think Blue-score.

Bekijk nu ook hoe zuinig u remt en optrekt.
De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app helpt u nu nog zuiniger te rijden. Met de uitgebreide Think Blue-score heeft u nu ook direct inzicht in hoe u remt en optrekt. Daarnaast ontvangt u tips op basis van uw rijgedrag.

Verbeterde ritregistratie.

Nog meer informatie over uw ritten.
De ritregistratie is nog verder verbeterd. Zo kunt u gemakkelijk fiscale rapportages downloaden en nog meer informatie inzien over uw ritten.

Nu ook beschikbaar voor ouder​e Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Heeft u een Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter of Amarok vanaf bouwjaar 2006, dan heeft u vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagens app. U kunt de app eenvoudig activeren door de module aan te schaffen bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Er zal een speciale module in uw bedrijfswagen gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone continue informeert over de wagenstatus.

Handig om te weten.

 • Is mijn bedrijfswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app?

  Wanneer u een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen koopt, kunt u deze direct laten connecten. U kunt dan gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en ritregistratie. Tevens is het sinds kort mogelijk uw bedrijfswagen op een later moment te connecten. Dit is mogelijk op de volgende modellen:
  - Caddy 3
  - Caddy 3 GP
  - Caddy 4
  - Transporter 5
  - Transporter 5 GP
  - Transporter 6
  - Crafter
  - Crafter GP
  - Amarok
  - Amarok GP
 • Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.

  De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app staat in directe verbinding met uw Volkswagen bedrijfswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw bedrijfswagen naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel. 
  Lees de gebruiksvoorwaarden en bekijk hoe u zich registreert.
 • Uw privacy op de eerste plek.

  Volkswagen bedrijfswagens hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kiest u uw eigen voorkeursdealer en kunt u desgewenst uw historische ritgegevens verwijderen. 
 • Wat kost het?

  Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft uw wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module nodig. Deze module is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen bedrijfswagen-modellen (zie onder). De kosten zijn €206,- excl. btw, inclusief inbouw en een driejarig data abonnement. Zo kunt u drie jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

  De module is leverbaar op alle nieuwe bedrijfswagens en op onderstaande modellen:
  - Caddy 3
  - Caddy 3 GP
  - Caddy 4
  - Transporter 5
  - Transporter 5 GP
  - Transporter 6
  - Crafter
  - Crafter GP
  - Amarok
  - Amarok GP

Alle voordelen op een rij van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.Mijn ritten.

Al uw zakelijke kilometers. Al uw privé kilometers. Duidelijk in één overzicht.


De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Data is 100% nauwkeurig. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Uw ritregistratie wordt dus makkelijker dan ooit. 

Privé, woon-werk of zakelijk?
Gewoon een kwestie van aanvinken.
Rijdt u ook privé met uw bedrijfswagen? De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is ideaal voor het perfect bijhouden van uw ritadministratie. Nooit meer gehannes met boekjes.


Ritregistratie abonnement.
Alles in één pdf voor slechts
€ 82,00. 

Geef uw ideale bedrijfsvoering de aandacht die het verdient. De Volkswagen bedrijfswagen app is hét handigste all-in-one ritregistratiesysteem: u bespaart dagelijks tijd en budget. U kunt de ritregistratie aanschaffen via de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.


Handig voor uw aangifte.
Geschikt voor de belastingdienst.
Download met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document. Dit document voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.Think Blue-score.

U weet hoe zuinig u rijdt.Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt zuinig rijden wel heel makkelijk. U ziet in één keer wat uw rijgedrag is ten opzichte van andere Volkswagen bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. U bespaart zo tot wel 14% op uw brandstof.

Wat is Think Blue? 
Bijdragen aan een duurzame toekomst.
Volkswagen wil milieuvriendelijke producten en oplossingen ontwikkelen om milieubewust gedrag aan te moedigen. Think Blue gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en elke dag.
Persoonlijke Think Blue-score. 
Hoe lager uw brandstofverbruik, hoe hoger u scoort.
Zuinig rijden wordt makkelijk met de Think Blue-score. U ziet per rit wat uw score is op basis van uw rijgedrag en u kunt per dag bekijken wat uw score is. Of vergelijk uw rijgedrag met het rijgedrag van andere Volkswagen bedrijfswagenrijders. Staat u binnenkort op nummer 1?
Morgenvroeg tanken? 
Check thuis alvast hoeveel kilometer u nog kunt rijden.

Waarschijnlijk heel herkenbaar: u komt er te laat achter dat u nog moet tanken. Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app kunt u thuis alvast checken hoe veel kilometer u nog kunt rijden. U weet dan altijd tijdig of u moet gaan tanken.


Onderhoud.

U vermijdt pech, en wordt snel geholpen.Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet u altijd precies wanneer uw wagen onderhoud nodig heeft. U ziet ook als er een lampje gaat branden of dat het tijd is voor een APK. Toch gestrand met pech? Dan kunt u via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice inschakelen.
Wanneer welk onderhoud? 
Vergeet uw agenda. Uw app helpt u herinneren.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet precies wat de leeftijd van uw Volkswagen is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo kan de app u op het juiste moment helpen herinneren als het tijd is voor een servicebeurt. Ook nuttig: uw dealer kan zelf tijdig contact opnemen.
Accu ok? Banden op spanning?
Up-to-date status van belangrijke functies.
Zie in één overzicht de actuele status van de belangrijkste functies van uw bedrijfswagen, waaronder uw verlichting, accu, banden en remsysteem. De app meldt tijdig storingen en defecten en voorkomt zo dat u met pech langs de weg komt te staan. U kunt vanuit de app direct een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bellen of online een afspraak plannen.
Tóch gestrand met pech? 
De hulpdiensten weten u feilloos te vinden.

Staat u toch onverhoopt met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app toont u exact uw locatie. Dit geeft u door aan de hulpdiensten, zodat ze u snel vinden. Belt u via de app met de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice, dan kunt u automatisch uw locatie delen. Plus een statusrapport, zodat er alvast een diagnose gesteld kan worden.Even checken.

Zeker weten of alles in orde is.


U weet soms niet zeker of uw Volkswagen bedrijfswagen op slot zit. En dat met al het waardevolle gereedschap in uw bus. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken. Waar u ook bent, handig toch?

Zijn de deuren dicht?
Open het dashboard van uw app en u weet het.
Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app kunt u altijd en overal controleren of uw Volkswagen op slot staat. Zo hoeft u alleen nog maar de deur uit als dit niet het geval is. En dat scheelt.

Uw Volkswagen in beweging? 
De app meldt het direct.

Als u het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw bedrijfswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.


Locatie.

U vindt uw bedrijfswagen altijd overal terug.
Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ziet u exact waar uw wagen is en waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden, op onoverzichtelijke bouwterreinen of en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw wagen heeft uitgeleend.

Ja ik wil ook de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app!

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt vele voordelen. Wilt u hier ook van profiteren, hiervoor heeft u uiteraard een Volkswagen bedrijfswagen nodig. Bij nieuwe Volkswagen bedrijfswagens is het mogelijk om een module te installeren, waarmee u verbinding kunt maken met de app. Bekijk de uitlegvideo.
Rijdt u al een Volkswagen bedrijfswagen? Dan is het vanaf nu ook mogelijk om de module achteraf te laten installeren. Uw dealer helpt u graag verder.

Download de Mijn Volkswagen bedrijfswagen App!


App store badge  Google play badge-01

Zoek een dealer.

​Heeft u vragen over de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app, dan helpt uw dealer u graag verder.

Zoek een bedrijfswagen.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is o.a. beschikbaar voor alle nieuwe modellen. Wilt u ook profiteren van alle voordelen van de app, zoek dan nu uw ideale bedrijfswagen uit.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.